Új hozzászólás Aktív témák

  • Oldfighter

    senior tag

    Érdekes, hogy a kezdő házimozisok visszatérően szóvá teszik, hogy a tapasztaltabbak miért pont a drágább készülékeket ajánlják, ahelyett, hogy rögtön a legolcsóbbat ajánlanák. Na most pont azért, mert tapasztaltak. Végigjárták már azt a bizonyos utat amikor jó néhány erősítő és hangdoboz szett vendégeskedett nálunk hol rövidebb, hol hosszabb ideig és menet közben érzékenyebbé vált a hallásuk is. Sőt, anno még tanácsot se nagyon tudott kérni ha azt feltételezzük, hogy a hazai piacon debütált első hm készülékek közül választott. Nem volt még akkor kiforrva az ehhez hasonló fórumok "légköre". Olyan esetben pedig, mikor a delikvens olcsón, jó hangú házimozi szettet keres, amihez belinkel egy bögreszett képét, hogy véleményezzük......hááát....
    Valaki élt egy bringás hasonlattal. :) Ezt a gondolatsort tovább vezetve, camping bringát se fog senki terepre ajánlani ha tetszik, ha nem. :) Hiába van kereke, pedálja és hiába hívják kerékpárnak akkor se való terepre. A "huszonnyolcas" is elvisz bárhová, de teljes élményt nem fog adni ott ahová előbb-utóbb el szeretnél jutni.
    A házimozi tény és való, nem olcsó mulatság, de nem is a mélyszegénységben élőknek találták ki. Magyarországon aki ilyenre vágyik, az lemond más dolgokról és lassan, ésszel spórol rá. Ezt figyelembe véve, újabb ok, hogy ne egy feleslegesen pocsék minőséget képviselő terméket reklámozzunk. Mondhatni minden fillér számít, hogy már egy biztosra mondható hm szettre hívjuk fel a figyelmet, amit hosszú évekig teljes megelégedésre lehet használni. :)

    Süket szomszéd a jó szomszéd!

Új hozzászólás Aktív témák