-
IT café
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
domedee
senior tag
Jelenleg még működik a mostani sztereó szettem, de már néha vicceskedik az elektronika, így egyelőre csak előkészülök a cserére, de még nem égető/aktuális.
Ilyesféle műszaki és drágább dolgoknál, először mindig az új termékeket szoktam felderíteni, mi az, ami tetszik, minimum szeretnék műszakilag. Mi az, ami jobb/rosszabb gyártó és modellek. Mik a műszakilag fontos dolgok, amik igazából számítanak. Ha ezek megvannak, akkor mi az új ára a nyerő modelleknek és kapni-e használtan. Ekkora már kb. megvan, hogy ha látok egy jobb modelt használtan, akkor tudom hova rakni és akár azt veszem meg.
Illetve van-e jobb áron amazonon/ebay-en is akár.
Úgyhogy minden tipp és gyártó/model széria (kerülendő/ajánlott) jöhet... nincs preferenciám.
''és van a végén a városok anyja: Budapest. Csakhogy ez nem olyan anya, aki szoptatja a gyerekeit, ellenkezőleg őt szoptatják a gyerekek, s maradnak mellette örökké satnyák, kicsinyek, vérszegények.'' - Mikszáth Kálmán
Új hozzászólás Aktív témák
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Robotporszívók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayStation 5
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Revolut
- C# programozás
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest