Új hozzászólás Aktív témák

  • b.

    félisten

    válasz KnightDave #67322 üzenetére

    R620F tényleg belépő kategóriás hangfal a Klipschtől, csak úgy mint az M.A. monitor.
    Anno amikor vettem a Dali Spektorokat elötte hallgattam Klipsch rendszert, ha vissza olvasol rám keresve szerintem megtalálod amit írtam, nekem nem jött be igazán.
    Nekem is mozira kell főleg, de nem a hangerőt kerestem, hanem a hangzást.
    Azzal szemben választottam a Spektorokat, amikkel szintén hiány érzetem volt, amiket most M.A Bronze szettre cseréltem és sokkal elégedetteb vagyok ezekkel, pedig kevesebb pénzbe kerültek. Most már fele ennyi pénzért sem venném meg a Spektorokat se a Klipschet belépőben ,mert ha az ár / érték számít szerintem nehéz versenyezni a Monitor Audioval moziban is. Szóval én azt mondom érdemes lenne meghallgatnod valahol ezeket- lehet a helyedben a 620 helyett egy komolyabb polcot vennék, ha Klipsch akkor RP -160M vagy RP 500M mert a 620 nál jobb és szebb kulturáltabb mozi hangot kapnál főleg egy sztereó erősítővel ami azért lehet rávenne egy kicsit több zenehallgatásra. Ha meg mindenképpen a gyártók első belépőkategóriás szettjét vennéd akkor azt gondolom az M.A ott a pénzedért talán a legtöbbet adná.

    [ Szerkesztve ]

    "A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)

Új hozzászólás Aktív témák