Új hozzászólás Aktív témák

  • Gino20

    őstag

    válasz jambiyya #59938 üzenetére

    Nem igen van lehetőségem csak az olvasgatásokra és az alapján azt mondanám, hogy számomra is talán ezek lettek a szimpatikusabbak.

    I'am Dony: Tapasztalat / tudás / márkák ismeretének hiányában alapból a Yamaha ugrott be elsőre, de valami olyasmit olvastam, hogy atmos-ban nem túl acélos a teljesítménye. Persze ez lehet megint csak szubjektív vélemény....., de a lényeg, hogy a kamu atmos-t valószínűleg hanyagolom, mert kartonos álmenyóm van (felette padlástérrel), így ha kicsit fejlődök a témában lehet beépített atmos sugárzó lesz.

    Tudom el kellene mennem üzletbe és meg kellene hallgatnom, de sajnos tényleg szinte megoldhatatlan számomra (múlt héten gondoltam szombat délelőtt elmegyek a Bp Extreme audio-ba, aztán láttam a nyitvatartást, hogy felesleges elindulnom), de a köv héten muszáj lesz valahogy megoldanom, mert kell még erősítő plusz kábelek is.
    Hétfőn jön a monitor szett és van vevő a Q90R hangprojektoromra és ha azt elviszik nem szeretnék sokáig hangkeltő nélkül maradni szóval mondhatni, hogy sürgős :), de folyamatosan nézem a jófogást / hardveraprót / avx-et.

    Egyéb: Azt még nem említettem talán, hogy borzasztó lesz a helyiség akusztikája. Ilyen szempontból vannak különbségek a pl felsorolt erősítök (SR5012, S960H, V6A) között? Gondolok itt arra, hogy pl egy Marantz általánosságban jobban kalibrálható, mint például egy Denon vagy Yamaha?

    Szintén egyéb: Monitor 300-as szett és ~250-300 ezres erősítő esetén kábeleknél meddig érdemes elmenni? Front részen az állókhoz és a centerhez ha kell / javasolt szívesen veszek számomra drágább akár ~5-6 ezer Ft-os kábelt is, mert összesen elég ~6-7m, de a 2 hátsó sugárzóhoz plusz a mélyládához (csak itt tudom elhelyezni) már dobozonként kellene ~13-15m kábel és itt bajban vagyok. Vajon elketyeg a Monitor 100 és az MRW10 mélysugárzó valami olcsóbb ~1000Ft-os kábellel?
    Szívesen veszem ha kábelekben akár konkrét típust is tudtok javasolni :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák