Új hozzászólás Aktív témák

  • tothjani81

    senior tag

    Hát gyerekek. Ritkán szólok bele itt a párbeszédekbe nem igazán értek magas szinteken se a hifihez se a mozihoz. DEEEE. Rájötttem ez a téma olyan mint az autózás és az autóhifi. Peugeotom van és sok ember röhög rajtam hogy te úr isten mit vettél enyiért autó lett volna. Bömbit kell venni meg wolszvagányt. Hiszitek vagy nem ha utánnam dobnák se kéne. Autóhifi ugyan ez alap hifim van a kocsiba és sokak azt hiszik fél millás a cucc pedig meg se közelíti. Amikor megtudják mi szól már köpködik de még nem látják csak hallják addig meg jó.
    Hifire vissza. Hallottam ilyet szólni egy luxxmann erősítővel
    https://www.extremeaudio.hu/triangle-signature-delta-frontsugarzo-par-magasfenyu-mahagoni?utm_source=arukereso&utm_medium=cpp&utm_campaign=direct_link
    Mit ne mondjak nem estem hasra. Szép volt a hangfal luxus prémium az erőlködő közel fél miliós kábelköteg. De csak csillogás de hang meg az árhoz képest semmi.

    Egy másik ahol jártam mozi cucc 5.1 értéke közel 3 misi hangmodulok a falon minden a nagykönyv szerint és nem maradt nyitva ott se a szám.

    Ha visszakerestek a hsz ekben irtam sokat gondolkodtam egy ilyen szettben
    https://www.teufelaudio.com/home-cinema/ultima-40-surround-5-1-set-p18527.html

    Nem pont ilyet halotttam szólni valamilyen Denonnal na ott a nyálam is csorgott. Pedig van ár szakadék. Ja és sima átlátszó piros csíkos tyúkbéllel volt kötve.

    Nem ezt vetem meg mert beleszerettem a heco külsejébe és tesztek alapján is jónak tünt sőt itt is ajánlották.
    Heco victa 702 front 102 center 202 háttér és egy magnat 201 sub.
    Ja denon 1912 eeősködő
    20 nm szoba

    Kábelek mezeiek 800 dt volt métere mivel olcsó kábel így a frontok dupla vezettékkel vannaknkötve mostmár. Itt kérdezgettem megérie és igen minimálisan de hallható a külömbség.

    Ez egy belépőszint minden téren de aki eddig halottta csak dicsérte. Persze van jobb hogyne
    De ez összes hangfalak újonan véve erősítő használtan

    280 ba megált oké fekete péntekes árin de akkor is

    Kíváncsi volnék bekötött szemmel csak hallgatva ki mit mondana. Sokan csak hallva ugyanazt mint a kocsihifimre. Azta de jó de durva. Látva pedig nemá ezzel mit akarsz ez éphogy súrolja a belépőszintet.

    Mindenkinek más más az igénye. Én szeretem a jó dolgokat de az ár és értékarány nagyon fontos számomra.

    Ha tudsz segíts, ha tudok segítek de amihez nem értek nem szólok

Új hozzászólás Aktív témák