Új hozzászólás Aktív témák

  • Inferno1988

    csendes tag

    Sziasztok!

    Költözködés előtt állok és az új helyen ki kellene alakítani házimozi térségeket.
    Szükséges volna beszereznem 1-2-3-5 méteres HDMI kábeleket, pontos hosszokat nem tudok, majd ez kialakul, 5 méternél egyik sem lenne hosszabb.
    Egyelőre jópár éves sima full hd-s tévék vannak, de a kábelek vásárlása tekintetében szeretnék gondolni a jövőre, hogy a kábel tudja a 3D-t, 4k-t, HDR-t, ami most új technológia van, és ha pár éven belül veszek tv-t, ne kelljen a kábelt kidobni. Egy kis Pioneer erősítőt szeretnék majd összekötni a tévével, plusz a másik helyen egy soundbaron gondolkodom, ott pedig az lenne összekötve a tévével.

    Szempont lehet még, hogy a tévé, erősítő körül van iptv vevőegység, soundbar, hangszórók, így szeretném, ha a jelet ezek a kütyük nem zavarnák be.

    Nézegettem kábeleket, mert már pár éve nem vettem, anno Bandridge kábeleket vettem, de most kicsit elakadtam abban, hogy a legtöbb helyen 1-2 ezer forintos kábelek után a tíz ezres kategória következik, high end néven, amire nekem nincs szükségem.

    Van jelentősége a kábel értékének egy ilyen kis kezdő játékosnak, mint én, volna valakinek javaslata, hogy ár/értékben milyen kábelt érdemes most beszerezni?

    Előre is köszi!

Új hozzászólás Aktív témák