Új hozzászólás Aktív témák

  • kelna91

    senior tag

    válasz A Zéé #59809 üzenetére

    Az igaz, hogy van pince, két szint is. Szóval akkor víz nem nagyon jön fel onnan? A pince elég dohos, szerintem jöhet még onnan.

    A bejárati ajtó és a felülvilágító nem rég lett cserélve, azok jól zárnak. Ezen kívül egy nagy, régi fa ablak van. Az elég jól szellőzik, szoktam is érezni, mikor a szomszéd olajban süt (minden nap minden napszakjában)... :W
    De le lesz cserélve műanyagra, és akkor majd ilyen Aeroco szellőzőt fogok bele rakatni, köszi a tippet!

    Viszont a nyári szellőztetés ezzel nincs megoldva. Az sajnos nem opció, hogy hagyjam folyton nyitva az ablakot, ha pedig becsukom, a levegőminőség gyorsan visszaromlik. Esetleg valami fix, automatikus, ventilátoros szellőztetés jöhetne szóba. Találtam egy ilyen bravúros szenzort az általad linkelt oldalon: https://www.aereco.hu/product/s-voc-intelligens-szenzor/ (linkelés nem működik valamiért).

    Arra gondoltam, hogy talán meg lehetne csinálni, hogy automatikusan elkezd friss levegőt befújni egy ventilátor, ha a szenzor azt érzékeli, hogy rossz a benti levegő. A fűtés miatt kellene befújni, és nem szívni. Milyen szakit kell megkeresni egy ilyen rendszer kiépítéséhez?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák