- Windows 10
- Hódít az AI, közben a Microsoft emberek százait küldi el a felhős részlegétől
- Python programozás
- Vírusirtó topic
- Felfordul a windowsos piac: az Arm megszerezné a PC-s piac 50 százalékát
- Ömlenek a fiatalok a Facebookra
- Gmail
- Sweet.tv - internetes TV
- DIGI kábel TV
- Egyre több európai használja a Telegramot, ezért megkereste az EU
-
IT café
Ebben a topikban a nápolyi , római stílusú pizza otthoni keretek közt történő sütését próbáljuk meg kivesézni, tökéletesíteni egymás tapasztalatai alapján... de azért elférnek a szép, házilag sütött kenyereink is!
Mirelit és a tepsis pizza szigorúan off!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cSuwwi
aktív tag
válasz IntelKiller7 #1358 üzenetére
Nálam budafoki van a fagyóban, ha tudom hogy sütni fogok és jót is akarok akkor ezzel számolok.
Van lidlből porélesztőm, ha van idő keleszteni mert másnapra kell, akkor abból tolok minimált (1 gramm) és 12 óra alatt felhúzza, ha "pizza kell azonnal" állapot áll fenn, akkor 4 gramm és 1 óra múlva sütéskész (nem az igazi, de fogyasztható).
Ha kísérletezgetni van időm, akkor meg a 2 éves 50-50%-os kovászt tolom bele a 1.5 napos átfutási idővel mire süthető lesz, akkor is finom lesz.
Vannak opciók és minden esetben valami új lesz belőle -
bl4ze
veterán
válasz IntelKiller7 #1358 üzenetére
Én 99%-ban por élesztőt használok, ez bevált : mindig jó.
Bontás után csipesszel lezárom és megy a hűtőbe, nem fagyasztóba. Egyszer sem hagyott
még "cserben".:. bl4ze .:.
Új hozzászólás Aktív témák
A topokban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft.
Város: Debrecen
Cég: Alpha Laptopszerviz Kft.
Város: Pécs