Új hozzászólás Aktív témák

  • KraX

    őstag

    Szervusztok.

    Eloszor is BUEK minden kedves prohardver forumtarsnak! :C

    Hatha akad meg par elvetemult szaki itt, aki tud nekem segiteni a kovetkezokben.
    A gepem olvashato az adatlapomon.
    + Creative Soundblaster Audigy PCI.
    + Rendszer: Windows 7 ultimate + SP1
    + Genius SW-HF5.1 5000 hangfal set (a RL es RR nincs berakva csak a FL CENTER FR + SUB)

    A prbolema a kovetkezo, hiaba allitom be a playback device-nal a Speakers-t 5.1-re, a melynyomo nem szol, pedig ha tesztelem, akkor szepen megszolal a melynyomo is es az osszes tobbi hangfal is a centertol a jobb elso es bal elson at, de amikor jatszok le barmit (foobar2000 pl), vagy filmet (media player classic) a sub csondben marad.
    Az audigy working properly, legalabbis a win szerint... A kabeleket hatul megprobaltam mar mindenfele variacioban, de nem jartam sikerrel es megegyszer mondom ha a Playback fulon a Speakers van kivalasztva es a Configure -ra kattintva bejon a Speakers Setup, ott a hangfal test szepen megszolaltjatja az osszes hangfalat akar zenehallgatas kozben is.
    Meg annyi jutott eszembe, hogy van egy fura dolog, ha a Speaker Setupban kivalasztottam az 5.1-es audio channel kiosztast (next) a kovetkezo oldalon ha nem pipalom be a Rear pair-t, akkor a subwoofer is nem marad tesztelesnel. Ha az be van pipalva, akkor a melynyomo is megszolal. (a hatso hangfalak nincsenek rendszerbe allitva).

    Nem ertek annyira a hanghoz, ezert is fordulok az itteni szakertokhoz.

    Miert lehet ez?

    Elore is koszonet barmilyen tippert es megegyszer BUEK! :)

    [ Szerkesztve ]

    For the God Emperor!

Új hozzászólás Aktív témák