Új hozzászólás Aktív témák

  • EuroTyphoon

    csendes tag

    Udv mindenkinek!
    Par ezer hszt elolvastam, de a nekem megfelelo kerdessel meg nem talalkoztam, szoval a segitsegetekre lenne szuksegem.
    Csaladi hazba szeretnek 4-5 IP kamerabol allo rendszert telepiteni. A hazon lenne 3x 4MP kamera amit a teton poe switchel osszekotok, es a garazson szinten 2 kamera, amit szinten poe switchbe szurnak. Ezek a kerdeseim lennenek:
    1. A kamerakat es a nvrt egy gyartotol szeretnem, 3 gyarton gondolkozom: hikvision, provision, dahua. Ar/ertek aranyban melyek lennenek a legjobbak?
    2. Mivel a garazst a hazzal nem tudom kabellal osszekotni, ezert lehetseges ugy megoldani, h a 2 kamerat a poe switchbe kotnem, es szinten poe switchbol lenne kivezetve egy iranyitott antenna, ami a hazon levo vevohoz sugarozna (szerintem a wifis kammerak nem lennenek megbizhatoak es nem szeretnem a wifis hallozatomat terhelni). Esetleg valami tanacs ill termekekre link?
    3. A tetorol csak 1 utp kabelt tudok lehuzni a szobaba, ezert ugy gondoltam, h a teton lenne a 2. poe switch amiben a 3 kamera lenne szurva es abbol jonne 1 kabel az nvr be. Az nvr a tv es a router mellett van elhelyezve, szoval direktben hdmivel a tvrol is nezhetem a felveteleket. Esetleg erre jobb otlet? Ha a kamerakat kulon is el akarom erni, akkor szurjam inkabb a switchet a routerba es onnan menjen kabel az nvrbe?
    De mindket esetben 1 utp megy az nvrbe, es nem is kell, hogy poes legyen.
    4. Worst case scenario: a tolvaj lekapcsolja a haz elott az aramot v bemegy a hazba es elviszi a hddt a szobabol, szoval egyiknel sincs felvetelem. Valaki csinalt mar olyat, h padlasra elrejti az nvr felvevot es egy szunetmentes tappal taplalja a poes switchekkel egyutt (amirol meg 2-3 orat elfut a rendszer) + cloudra ment 2-3 fps el. Vagy ilyennel ne is foglalkozzak?
    Koszi szepen a valaszokat 😉

Új hozzászólás Aktív témák