- Proxmox VE
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
-
IT café
Komplett leírások a topik összefoglalóban. A warez itt is tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
Utolsó negatív hozzászólásom, mert alapvetően egy jó játék:
Ma 14-ből legalább 10-12 meccset onyx-diamond tagokkal játszottam Solo rankeden, ami hát nyilván magamhoz képest is rosszul ment, és korábbiakhoz képest vesztés esetén rengeteget levont a ranked szintből, mintha a saját szintemen lévőkkel rakott volna össze... ha nyert a csapat, akkor meg persze sokkal-sokkal kevesebbet adott rá...Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
Bad Pritt
félisten
Mint Blitz meg egy másik forma készített egy reprezentatívnak mondható felmérést arról, hány játékos hagyta el a játékot az elmúlt időszakban, az össz playerbase majdnem fele lelépett vagy sokkal kevesebbet játszik.
Itt ütközik ki az, hogy amilyen pozitív a 343 játékos visszajelzés alapú hozzáállása, ugyanannyira káros is lehet, mikor a sok sírás nyomására átalakították (hibásan) a progression rendszert és így csomóan befejezték az 5 hónapra tervezett battle passt 1-2 hónap alatt és utána sajnos maga a játékmenet meg az időszakos eventek nem tartják bent a játékosokat huzamosabb ideig, főleg mikor a tactical slayer hemzseg a csalóktól, a ranked rendszer már plat környékén is érdekesen működik, btb matchmaking még mindig bugos, stb.
Van amúgy a videóban egy nagyon jó mondat: ...there are other games that better reward the players for their time. Valahol itt lenne a lényeg és ezt nem találta még el a 343.
Ez az Attrition játékmód viszont telitalálat lett nálam, imádom minden percét.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
veterán
Volt egy vicces figura a csapatban
Meccs stat (ráfogom a 170 ms pingre, hogy nem öltem többet sok melee furcsán nem sikerült)
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
veterán
Az eheti Endurance of will-nél nekem csak 3 győzelem kellett, pedig a különböző weboldalakon 17-ről írtak
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
Bazsi1987
őstag
Kíváncsi vagyok ti mit mondtok, tegnap nyomtuk 3 haverommal a sima quick playt, egymás után bedobott ellenünk egy mazuker nevű srácot mindkét mecsen bármit csináltunk vele megalázott bunko is volt minden egyes őlésnél t-bag meg lőtte a fejem... Mondjuk ez sokat elárul róla, nézzétek meg a srác xbox adatlapját mi rá mentünk a videóira hát szerintem mocskos nagy csaló, 59kill 3 halál egy mecsen stb, vagy csak egy vér profi volt
-
Döglött Róka
veterán
Ki vette észre a háttérben húzódó Phil Collins szálat?
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Döglött Róka
veterán
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
addikt
"Hey folks. In November, I said we'd have a #HaloInfinite update on our Seasonal roadmap, Co-Op, and Forge in January. We need more time to finalize our plans so what we share is something you can rely on. This work is my top priority, and we'll have an update as soon as we can."
ZX Spectrum - Commodore 64
-
veterán
Véletlen összejött egy dupla remote detonation
Hydrával Behemothon az ellenség nagyugrása közben elkezdtem lőni rá, aztán ott a távolban meg úgy látszik gránát háború volt.
(Amúgy nem tudom valaha javítják-e ezt, de gyakran az eredmény képernyőn rossz csapatot ír nyertesnek, most pl. nem az enyém a "Winner")[ Szerkesztve ]
-
veterán
Másik mai szerencsés büszkeségem (videó), hogy 95-95-nél visszavettem a labdát és nyertünk miközben 13-32-8 volt a K-D-A statom
Érdekesség, hogy akit utoljára megöltem, azzal jóval később összerakott még egy oddballra, ezúttal egy csapatba, de az nem volt olyan izgi, simább győzelem volt.Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
RetepNyaraB
veterán
Na a Halo trailer örömére gondoltam nekilátok, ha már eddig kimaradt a egész frencsájz valahogy. Kezdjük a sztorival; bele is ugrottam a Reachbe, rutinosan legendaryn. Nem mondom, hogy nem szívom szét teljesen Kicsit sok az alien és velem ellentétben eléggé ismerik a játékot. Picit lassan haladok. Van mód menet közben visszavenni nehézségből, vagy újra kell kezdeni hozzá?
"I don't know half of you half as well as I should like; and I like less than half of you half as well as you deserve."
-
Bad Pritt
félisten
Na a btb végre kezd úgy működni, ahogy kéne neki, folyamatosan dobálja le a tankokat, repülőket, mindenből többet és a mm is megjavult.
Best Battlefield game of 2021.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Bad Pritt
félisten
válasz RetepNyaraB #1613 üzenetére
Küldetést tudsz választani, ott tudsz nehézséget állítani.
-
veterán
válasz Bad Pritt #1614 üzenetére
Tegnap sikerült 44 percre elhúzni egyet, stock pile, de 3 darab fent ragadt egy elérhetetlen helyen, 2-2, 1 db hiányzott volna, hogy nyerjünk, de így sudden death-ben ragadt, amíg az ellenfelek ki nem szedték az összeset Végül overtime és tie.
Volt egy kis vicces is ebben a szakaszban: egyik ellenfél ment volna messzebbre az egyik seeddel, én hátulról akartam leütni, nehogy még berakja magukhoz, de pont megfordult, lerakta, kvázi megegyeztünk, hogy ott marad, egyikünk se lőtt, ő pedig elszaladtHolnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
Bad Pritt
félisten
Az elején nem igazán értettem ezt a power seedes játékmódot, de aztán rájöttünk ismerőssel, hogy szimplán be kell állni a bázisukra és zargatni őket, hogy ne tudják berakni a sajátjaikat, vagy ha berakják, akkor kiszedni és azzal a gravitációs katapulttal kilőni a francba. Jó móka.
Amúgy kezd megjavulni a játék, sokkal gyorsabb a matchmaking, nem kapcsol szét, az egész multi overall egy sokkal jobb élmény.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Bad Pritt
félisten
Game Pass perkek között van új BR festés.
-
Shaza
senior tag
Hello!
Nem tudja valaki véletlenül miért nem kapom meg a Twichen nézett videók után a beígért droppokat?A twich raktárában vannak csak a játékban nem kapom meg őket.
A Twichen nem lehet párosítani az X-Box alkalmazást csak a steamet.Köszi!
-
veterán
-
veterán
A mai nap amúgy nem volt semmi, a több vereség ellenére élveztem az elején 2x is összeakadtam egy sírdogálós diamond 1-es játékossal, "I hate teenagers" stb., aki sajnos ellenfélnek is bevonzotta az onyx tagokat...
Később 99-99-nél elvették tőlem a koponyát... Majd egy 3v2-re szűkült oddball meccsen is a kétszemélyes csapat nyert, mert Onyx és Platinum VI voltak
De meglett a 3 CTF az ulti challengehez, szerencsésen.[ Szerkesztve ]
-
veterán
Valami javult matchmaking során, vagy én lettem jobb, vagy több a rossz játékos, de a K/D átlagom sokkal közelebb van az 1-hez, mint eddig
A végső Daimyo challenge viszont rosszul van kiírva, 5x nyerni kell, nem csak játszani.
Ja és összesen már 10k kill felett vagyok (steam szerint 200 óra játék, halotracker 155-öt mutat)[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
2. szezon indulásával nem kapjuk meg mégsem a coop kampányt és a Forge-ot. Utóbbi Season 3-ban jön, a coop meg majd valamikor a season 2-ben, de nincs pontosítva még. [link]
Live-Die-Respawn
-
Döglött Róka
veterán
válasz Giovan! #1627 üzenetére
Az osszes halo errol szol. Ezert rohogok a lorenacikon, ha valamit nem lehet komolyan venni, az a halo vilaga. :)
@oriic: tedd hozza hogy az uj szezonok 3 honaposra vannak tervezve
[ Szerkesztve ]
-
RetepNyaraB
veterán
válasz Döglött Róka #1630 üzenetére
Én most kezdtem az egészet, egyelőre kampány mód és Reach. Legendaryn ótvar szívás, az AI rém ostoba, de millió ellenség és mindnek egyenként annyi hp-je, mint 10 Godzillának együtt. Persze a dps-sel együtt, de erre számítottam azért. A történet és pláne a "beszélgetések" siralmas. Menj oda, lődd szét. Pont. Viszont akcióban olcsó volt
"I don't know half of you half as well as I should like; and I like less than half of you half as well as you deserve."
-
Döglött Róka
veterán
válasz RetepNyaraB #1631 üzenetére
Nem azert irtam, hogy valaki majd magas lorol fikazza a jatekot mert attol aztan erteni fog hozza ;)
-
RetepNyaraB
veterán
válasz Döglött Róka #1632 üzenetére
Nem értek hozzá, a multiba bele se szagoltam és nyilván nem is fogok, míg nem végeztem a single playerrel. Az általam utóbbi években játszott játékokhoz képest rém primitív a "sztori", ezzel értettem egyet.
-
Hunpriest
senior tag
válasz RetepNyaraB #1631 üzenetére
A Reach-ben egyedül az Elite-k jelentenek gondot a shield miatt, mert fedezékbe bújnak regenelni, illetve a hunterek tudnak még gondot okozni. A többi ellenfél egy/két headshottól azonnal fekszik.
-
Giovan!
addikt
válasz Döglött Róka #1630 üzenetére
Maga a setting nekem a Bungie féle trilógiánál nagyon bejött, az életéért küzdő emberiség vs a kiirtásukra törő, túlerőben lévő idegenek téma valahogy mindig közel állt a szívemhez, talán a Függetlenség napja film óta
Szóval az első trilógiánál maga a setting (meg sgt Johnson) számomra elvitte a hátán az egészet. Aztán a 343 által összedobott játékoknál ez a feeling már nem volt meg sajnos.
Speak softly and carry a big stick, you will go far.
-
Döglött Róka
veterán
válasz RetepNyaraB #1633 üzenetére
Velem biztos nem ertettel egyet mert en ilyet nem allitottam :)
-
RetepNyaraB
veterán
válasz Döglött Róka #1636 üzenetére
Szerkesztés helyett duplát rak az app. Bocs 🤷
[ Szerkesztve ]
-
RetepNyaraB
veterán
válasz RetepNyaraB #1637 üzenetére
#Semmibaj. My bad.
Hunpriest@ van, aki fexik 1-2 headshottól valóban. Csak (legalábbis legendaryban) kevés helyen van headshot fegyó és abban is kevés golyó. Így játékmenetben nulla érdekesség: bújok és néha lövök egyet, aztán odébb megyek, mert nyakamra másznak. Megint bújok, lövök párat és így tovább. Shotgun, közelharc, vagy storm esélytelen. Ja s persze tele a pálya (amúgy elég agyatlan sofőrökkel szerencsére) gépekkel, melyek rohadtul nem egylövésesek és cikáznak. Pilótát kilőni szép kihívás. De értem én, ez ilyen. Magamnak kerestem a bajt max nehézségen
A sztori harmatos, ezt fenntartom. Később változhat nyilván"I don't know half of you half as well as I should like; and I like less than half of you half as well as you deserve."
-
Hunpriest
senior tag
válasz RetepNyaraB #1638 üzenetére
A Magnum és a DMR végig használható, de tényleg precision weaponnek kell használni és akkor lesz elég ammo. A Heroic az ajánlott nehézség amúgy, azon több taktika is működik.
-
Döglött Róka
veterán
válasz RetepNyaraB #1638 üzenetére
Hát nemtom, pont hogy a Reach-nek volt az egyik legjobb AI-ja. Bőven lehet rohanni (shotgunnal jókat lehet darálni, plasma pistol alap kellék) legendaryn is csak még nem vagy elég bátor plusz nem ismered az AI-t.
Infinite-ig a Heroic az alap nehézség (azt lőtték be a stúdiók alapnak). Ha új neked a játék akkor kezdd elölről azon inkább, mert előzetes ismeret nélkül a végén kontrollert/egeret fogsz törni
-
RetepNyaraB
veterán
válasz Döglött Róka #1640 üzenetére
Reach megvolt, mentem tovább. Az 1 jelenleg legenden olyan, mint a Reach easyn. De még az első jelenetnél tartok a pillar of autumnról menekülésben. Itt megy a darálás simán
-
Redneck
nagyúr
Infiniteben ezt a jármű irányítást, komolyan gondolták? Olyan szinten gagyi, hogy nem is értem. A coop csúsztatása, a másik MS-hrz hű, öntökönlövés klasszikus esete. Sokkal jobb játék lehetne, többen tolnák, de nem látják mi kell a népnek. Gratulálok nekik...
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
Redneck
nagyúr
válasz Döglött Róka #1643 üzenetére
Elhiszem hogy 20 éve oké volt, de egy modern, Unreal enginet használó címben, szerintem k*rva gyenge, inkább bosszantó. Az MS-től meg feleslegeen várok bármit is. Képtelenek felismeri egy saját IP fontosságát.
Pedig nagyobbat szakíthatnának...
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
Redneck
nagyúr
-
Redneck
nagyúr
válasz Döglött Róka #1648 üzenetére
Ettől még a játék nem rossz, csak néhány területen, középszerű helyett, lehetne sokkal erősebb is. Az MS kicsit lazán kezeli szerintem, kihagyott ziccer érzésem van tőle. Kicsit olyan mint egy sci-fi Far Cry.
Egyébként mit nem értesz? Azt hittem UE cím, ezért nem értettem, miért ilyen gagyi a legtöbb jármű irányítása. A 2007-es UT-ban jobban sikerült, gondoltam elővehették volna a régi, bevált verziót.
A sikló nem rossz, hasonlít is az UT-hez.Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
Döglött Róka
veterán
válasz Redneck #1649 üzenetére
Az ms csak kiado, mint az osszes belsos cimnel. Nem kezelt lazan semmit. A 343 a ludas akik addig molyoltak az uj motorral hogy elfelejtettek a jatekkal foglalkozni.
A benezes orbitalis, a ket dolognak semmi koze egymashoz. Plusz nem gagyi, max szokatlan mert mashol nem igy csinaljak. Ha low gravity fizikara gondolsz, az a halo sajatja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Premier előzetesen a Chicken Police – Into the HIVE!
- Autós topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- World of Tanks - MMO
- Elülsőtápos E-ATX toronyházakkal jelentkezett a Geometric Future
- Call of Duty: Black Ops 6
- Motoros topic
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- További aktív témák...
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol 2db kontroller és játék garanciával hibátlan
- PS5 Slim (garanciás)
- Playstation 1 , Ps1 eredeti használt játékok
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB fehér játékonzol garanciával hibátlan működéssel
- Nintendo Switch Lite 256GB + tok , Dual Boot (Eredeti SW vagy CFW) 19.0.1 Atmosphere, 3 hónap gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest