-
IT café
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
spammer
veterán
válasz JóGeri. #25064 üzenetére
Mondjuk ha leírtad volna, mit sportolsz, könnyebb lenne Szedjél fehérjét, az nem vizesít
szerk: közben leírtad. Tömegnövelő és/vagy fehérje. De +10 kiló rövid idő alatt nem izom lesz
[ Szerkesztve ]
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
Shadowbull
addikt
sajna szembe kell nezned azzal hogy a versenytarsaid koxolni fognak, igy te tisztan le fogsz maradni mint a borravalo..
nyomhatnal egy kreatinkurat, az feltesz nemi tomeget is. de 10 kilo tiszta izom az bizony hosszu evek munkaja, es akkor sem biztos hogy sikerult ennyit felpakolnod magadra....
https://marharepaszerint.blogspot.com
-
BÁ Nutrition
addikt
az edződ nem adott tanácsot?
én azt mondanám elsőre hogy egyél napi 1 kiló steak-et az majd dob rajtad egy kicsit, kb 2-3 év alatt hozhat 6-8 kiló izmot, és be sincs tiltva.mást nagyon nem tudok mondani, mert fogalmam sincs mi nem szerepel a wada listán, de feltételezem hogy egy sima joghurt sem biztos hogy belefér, nemhogy roid.
pont ezért vannak direkt olyan orvosok akik felkészítik a versenyzőket nehogy egy lábgomba kenőcs miatt eltiltsanak 2 évre mint Benedek Tibitlehet csinálok is egy ilyen kúrát legközelebb hogy lábgombakenőccsel kenegetem a talpam. megnézem mennyit fejlődtem az eredményeket meg elküldöm a wadának meg esetleg az adatos csávónak, őt hogy is hívták?
mind1hány éves vagy és milyen szinten űzöd ezt a sportot (gerely) hogy pont hozzánk fordultál akik nem értünk hozzá?
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- DJI Mini 2 Fly More Combo drón (újszerű)
- Jean Paul Gaultier Scandal Pour Homme
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett + Freewell Mega 16 Filter Pack (46)
- DJI Mini 3 Pro / Mini 3 / Mini 4 Pro drón akkumulátor (eredeti DJI)
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 3 akku, garancia, tartozékok (45)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest