Aktív témák

  • nepszter1

    addikt

    válasz -=Vacsek=- #42284 üzenetére

    Reggelire szépen eszel zabpelyhet elmész a liddlbe fél kg 200ft körül van minden reggel vagy 100-150grammot benyomsz . Vagy ha esetleg nem tetszik a zab amibe szinte biztos vagyok akkor mellette van ilyen müzli 1kg 550ft akkor abból nyomsz be reggelire. Aztán napközbe csirke rizs , a csirkét felcserélheted halra , pulykára , hal konzerv esetleg. A rizst pedig tésztára meg krumplira . Napközbe még szépen elrágcsálsz puffasztott rizst amennyi megy. Esetleg ha az se ízlik veszel Győri jó reggeltet vagy mi a neve. Edzés után mehetne 30gramm fehérje . lehetőleg tejsavó . Utána melé még benyomhatsz megint 100gramm zabot én így szoktam . Igy feltöltöd a glikogén raktárakat ami edzés közbe kiürült. Utána 6fele megint csirke rizs , 8 csirke rizs , lefekevés előtt túró vagy esetleg cottage cheese vagy mi a neve.
    A másik nem tudom hogy dolgozol vagy suliba jársz . Nem kell az a kifogás hogy áá dolgozok nem érek rá . Én 18éves fejemmel viszem a suliba a kis ételhordómat és abból eszek .

    A másik tanács hogy akkor mérd le a kajákat mielőtt megsütöd/megfőződ :) Mert a rizs sokkal több lesz a csirke meg kevesebb .

    Majd jön Macikos ő ad még tömegnövelésbe tanácsokat ;]

Aktív témák