Aktív témák

  • Yeffy

    veterán

    válasz Markgx10 #30942 üzenetére

    Köszönöm válaszodat, rendkívül jólesett... :B
    Megmondom őszintén, én nem látom magam ilyen jónak, mint ahogy leírod, bár az tény, hogy magamhoz képest rengeteget fejlődtem, figyelembe véve, hogy ezelőtt semmit nem tudtam sportolni.
    Kriszivel meg tényleg jó edzeni, rendkívül jól tud motiválni, segíteni, remekül reagál, és mindig basztat, de jójjaz'! :K ;] Köszi tesa! ;)

    Ez a rész meg külön elpirít: " ... Van egy kurva jó alapod, csináld a melódat olyan keményen, ahogy most csináljátok és meglesz az eredménye. Csak ez időbe kerül, de fiatalok vagytok, van bőven időtök. Ha én ennyi idősen így néztem volna ki, akkor még télen is félmeztelen jártam volna :D... " Hát ,azért te sem panaszkodhatsz. Illetve én úgy vagyok vele, hogy inkább vagyok csöppet nagyobb derekú, szerintem jobban tud egy ilyen alkatú ember fejlődni erőben, bár állóképesség meg ugye itt szokott általában kisebb "mértékű" lenni.
    Az tényleg tetszik, hogy mindig mosolyogsz, rendkívüli módon fel tud dobni, ha valaki ennyire élettel teli, pozitív ember. Le a kalappal. Amúgy meg van okod a mosolygásra, úgyhogy... :K

    Mindenesetre köszönöm még egyszer biztató szavaidat, remélem egyszer privátban tudjuk folytatni. Érdekel egy tapasztaltabb ember véleménye. A meccsre meg szurkolok, csak keményen! :R

    Kidus: jó látni, hogy egy hölgy ennyire komolyan veszi ezt az edzést, életmódot, és ilyen szép eredményeket ér el. Minden elismerésem!
    Polacheck: ahogy a kollégák leírták, jól haladsz, úgy látom ,a legoptimálisabb ez a heti/másfél heti 1 kg mínusz. Én is azt mondom, hogy egyelőre folytasd ezt egy-egy picit csalós nappal, vagy kipróbálhatod God szagértő úr ajánlását is, amit én vélhetőleg tavasszal fogok elkezdeni, az edzés & aerob kombót.
    További sok sikert!

    Medve: azok a videók! :Y Ekkora állat embereket! Nem semmi. Van egy keze, az fix.

    [ Szerkesztve ]

    Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!

Aktív témák