Aktív témák

  • marcus.fenix

    aktív tag

    válasz zeg #19211 üzenetére

    Egy árva szóval se mondtam hogy újdonságokat írok... azt se hogy én szarom a spanyolviaszt :( :DDD

    Ha egyvalaki van itt aki nem tudta, annak máris újdonság... ha neked nem lehet újat mondani, akkor örülj neki :R

    God
    Mivel nem tudom eldönteni hogy komolyan írod-e vagy sem (amúgy kurvára mindegy, sosem ítélnék meg az alapján embert hogy milyen nyelveken beszél, vagy milyen a végzettsége stb.) röviden leírom hogy mit írt:

    Hosszú évek óta ez a szöveg:
    Edzz mint egy bajnok, hogy bajnokká légy!
    Ezzel rengeteg tápkieget, újságot, és egyebeket lehet eladni, és még jól is hangzik, annyra hogy sokan belevetik magukat. Aztán évről évre nem tudnak felmutatni semmit, és még több tápkieget vesznek, mégtöbb kondigépet, mégtöbb ezt-azt...
    Hogy a viharba várhatna attól fejlődést egy átlagember, amitől egy szteroidokkal telepumpált, végtelen pénzmaggal rendelkező genetikai csodagyerek fejlődik. Sehogy. Amit kap, az a sérülések és a túledzés.

    "Sokáig csodáltam az újságokon pózoló hatalmas bajnokokat. Míg egyszer rájöttem hogy az igazi bajnok az, aki a munkája és a családja mellett, limitált keretből, minden akadályt leküzdve évről évre küzd mint egy kutya hogy elérje céljait."

    Valami ilyesmi...

    Ja, és Yates a videóin ilyen "ballisztikus" módon csinálja a gyakorlatait, szóval már volt ballisztikus Mr. O. :)

    Az összes rap-et hallgató kemény csávónak küldöm e dalt: http://www.youtube.com/watch?v=5PsnxDQvQpw - és remélem tudnak angolul, különben azt hinnék kedveskedek...

Aktív témák