Új hozzászólás Aktív témák

  • CactuS

    Arcképgyáros

    válasz Cathfaern #3018 üzenetére

    Ah, akkor bocsánat, tényleg máshogy értettem. :B

    Human karakterem még nincsen, így arról nem tudok nyilatkozni. Charr történet nekem tetszett, főleg úgy, hogy egy kisebb baráti társaság ~ egyszerre haladt és láttuk, hogy ki merre tart miután másképp döntött egy-egy szituációban, mekkora súlya volt egy-egy döntésnek.

    Most így belegondolva igen, az npc-k jóval kevesebbet "szövegelnek", a personal story valamennyire vezet, hogy merre kéne bóklászni a világban, de magukon a térképeken relatív kevés a "háttér". 1-2 NPC beszédes, és röviden elmondja, hogy mit keres ott, némelyiktől lehet kérdezni amolyan Kotor-os stílusban.

    70 utáni területeken megszűnnek a szív ikonok, cserébe jobb felül a questeknél megjelenik egy rövid szöveg, hogy mi a helyzet éppen, hogy áll a "történet" az adott területen. Ennek függvényében kell mászkálni és segíteni és belecsöppenni az eseményekbe - amikor épp elkapod a szál elejét, akkor ott is vannak beszélgetések, hogy ki mit és miért csinál ott, de ezek inkább csak ilyen csepp a tengerben dolgok, ahogy a dungeonök is -azokban is meg lehet tudni egy-két dolgot.

    Az asura personaly story lehet még jó, mert Charrként is jókat röhögtem néha rajtuk, hogy mekkora rohadt nagy egoista, nagyképű, beképzelt füles zsebibaba az összes. :)

    Charrként, amikor nem a frontális támadást választottam, akkor volt, hogy kaptam egy laza megjegyzést Brimstone-tól, hogy baromira nem erre a megoldásra számított tőlem, de ha már így döntöttem, akkor lássuk, hogy mi lesz belőle.

    K_mester: Most 7.-én fizetem az utolsó GCt az APhez, de úgy, hogy a Wowot már letöröltem a gépemről. Nem hittem volna, hogy ennyi ideig hagyják content nélkül a játékosokat.

    D3 számomra csalódás volt több szempontból - az, hogy hogyan kezelték a csalókat, maga a játék indulása és az utáni hetekig (?) elhúzódó javítások, be nem tartott ígéretek, content patchek - megjelenés után 1 hónappal PvP, aha persze... - és végül a kedvencem, az, hogy nem lehet bnet balanceról venni digitális GCt... Így utólag kár volt az egész AP, nem érte meg, de hát ez van.

    [ Szerkesztve ]

    Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin

Új hozzászólás Aktív témák