Új hozzászólás Aktív témák

  • Puma K

    veterán

    válasz baluka6 #58252 üzenetére

    Ez a játék megéri a 60 eurót, mert van olyan jó és van benne annyi tartalom. A single is megéri az árát, az online is. Itt meg ráadásul a 2 egyben van szóval a karakterválasztó tárcsán tudsz online-offline ide-oda lépkedni ha valamelyiket megunnád.

    A kezdetekben 65 GB volt az alapjáték most tart 74 GB-nál ami különbözet mind az Online részéhez jött frissítés-kiegészítés-újítás.

    Ha visszakeresel itt a topikban akkor lehet olvasni szép számú hibát az RSC verziónál, valamint a Rockstar letöltőszerverei sebesség szempontjából sem állnak mindig a helyzet magaslatán.

    A Steam-en semmilyen hasonló hiba nem merül fel mint ami az RSC-nél előjöhet, mert mindent a Steam végez és csak a játék belép az RSC-be, más szerepe itt nincs.
    Ez egy kényelmi szint, ha meg tudod fizetni akkor fizesd mert megéri.

    Anno én egyik havernak megvettem dobozosan a játékot, hogy játszunk... hiba volt... nem is játszik a játékkal mert az RSC-s szívatásokból is elege lett, meg a csalókból és ő kevésbé volt oda a játékért.

    Persze náluk is voltak gondok az elején... ekkor született ez a gif is:

    Mondom ezt úgy, hogy most lesz 13 éve hogy használom a Steam-et és a GTA V-öt is elővételben vettem meg a játék megjelenése előtt és azóta játszok a játékkal szinte minden nap vagy néhány nap kihagyással

    [ Szerkesztve ]

    "Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘

Új hozzászólás Aktív témák