Új hozzászólás Aktív témák

  • CactuS

    Arcképgyáros

    Ha számít a custom map is, akkor lehet, hogy egy stunt pályán valami gyorsítóval, zuhanás közben lehet ekkora sebességeket elérni. Esetleg a sima térképen ha hegyről lefelé sprintelsz és éppen nem töröd rommá magad egy sziklán.

    pokers: Jaja, kb. köze nincs a tényleges adathoz, de a wikin vannak fent mért adatok, ahol elég nagy eltérések vannak, pl.: Stirling GT.

    mobal: A kliens ugyanaz és inkább egy sandbox játék, ahol egy városban ~ max. 30 játékossal vagy együtt. Vannak questek (napik), különböző küldetések (mission 1-6 személy) és mmo-s hasonlattal vannak "raidek" (4 fős Heist, fix, több missionből áll). De van mellette egy rakat activity, játékmód, amiből lehet válogatni. Bejezni kb. a történetet annyi, hogy végigviszed a Heisteket, esetleg ha megveszel magadnak mindent ami érdekel, olyan erős történet, mint a Story módban nincsen. Nekem mióta megvan, azóta kb. 3 küldetést csináltam meg offline, annyira leköt. Igaz, én inkább MMO párti vagyok.

    [ Szerkesztve ]

    Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin

Új hozzászólás Aktív témák