Új hozzászólás Aktív témák

  • AtHoS

    nagyúr

    válasz reelc #2814 üzenetére

    Köszi :)

    Ja, szerencsére erre a keresési "trükkre" korábban rájöttem vagy már korábban is írtad :DDD

    "Passzív skillek"-et elnyomva (illetve van egy 30 másodpercenként újra aktiválandó) nem is olyan vészesek a resistek: vitality, aether és piercing ami 50% alatti (plusz a stun 28%), a többi 80% fölötti vagy éppen csak alatta. Ezt komponensekkel megpróbálom majd kezelni.

    Nekiugrottam a relic alapanyag összerakásának is. 2 recept hiányzik: maga a szükséges relic receptje - Elritch pact - illetve az egyik komponens relicé: Salvation. Az alapanyagok megvannak összerakva, de recept híján nem tudom egyelőre craftolni. Addig is cseréltem a relicet az egyik szükséges komponens relic-re a Sacrifice-re, ami legalább ideiglenesen a bleed resistet helyrerakta.

    Egyelőre elég jól aprít, de igazán komoly ellenféllel ebben a felszerelésben még nem akadtam össze. Nyomom a storyt Ultimate-en, épp Homestead-be kell eljutnom, szóval van még hátra belőle jócskán.

    Jól néz ki a petes karid, gratula hozzá :R egyszer talán én is bepróbálkozom majd eggyel :B bár a totem is "majdnem" petes, csak itt nem mozognak a totemek maguktól, no meg nem kell foglalkozni a védelmükkel :DDD

    read-only mode on the forum

Új hozzászólás Aktív témák