Új hozzászólás Aktív témák

  • AtHoS

    nagyúr

    válasz reelc #2763 üzenetére

    Köszi a hasznos infókat a többiek nevében is :R

    Friss karakterrel unlockoltam ultimate fokozatot, de lokarr szett híján maradtam veteránon, illetve crucible-vel kezdtem: addig nyomultam első körökkel (kör végén kértem a jutalmat), míg a devotion ponthoz már nem volt elég az egy kör alatt esett 3 token -> ekkor mentem vissza veteránra, ahol kicsit szaladgáltam össze-vissza, míg végül a devotion shrine-okat kezdtem el hajtani (22 van eddig összeszedve), közbeiktatva a Hidden path-ot, illetve FG küldit is elkezdtem (Dreeg faction-t választottam, így vanguard of the tree-ben van árus, nem kell conclave-be scrollozni a térképet, ha tele az inventory). 37-es szinten leütöttem a final korvak boss-t.

    Kicsit érdekes a játék az ultimate unlock-al. Azt hinné az ember, hogy pl. malmouth kieg területen sewerbe teleportálva fel lehet venni a küldit, amivel továbbhalad a történet, de ez bizony nem így van. Ha lesz időm utánakeresek mely küldikre kell ráugrani, hogy a story vonalon lehessen haladni.

    Úgy vettem észre küldiket érdemes nyomni, jó sok XP-t hoznak a konyhára

    Amúgy egész érdekes ez a conjurer build. Jó magas a life leech, aminek köszönhetően ha van elég resist, akkor az ellen pofájában lehet állni. Elég "gyorsan" tudtam haladni, így sokszor 3-4-5 szinttel magasabb ellennel kellett küzdeni.

    read-only mode on the forum

Új hozzászólás Aktív témák