Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
Nekem rémlik hogy valamelyik telefonosba mintha lett volna régen ilyen.
De akkor nem is lehet ilyet bekapcsolni?
És esetleg valami appal rárakni a felületére?( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
-
bul07
nagyúr
Waze nem játszik sok hiányossága miatt.
Sygic na ez talán öcsémnek van gy navigációja amihez van kód is nem tudom használható e még a kód( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
válasz gyulaszu #504 üzenetére
Igen ilyen kellene nekem
És városon belül is kirakja ezeket a táblákat?( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
seger
addikt
Sziasztok
Térképen miért nem tudom a helyadatomat megosztani visszavonásig? Max 24 órát enged. Helyelőzményeknél meg azt írja, ez a beállítás nem áll rendelkezésre az ön fióktipusánál.Hogyan tudom ezt módosítani?
-
Sokáig nem használtam a Google Maps-ot, leginkább a számomra idegesítő "Forduljon délkelet felé" hangos útmutatás miatt.
A folyamatosan zajló modernizációs folyamatnak köszönhetően, talán most átállok rá Waze-ről).
Pillanatnyi "örömmel látom" funkciók:
Az élőbeszédes irányítás, már "forduljon jobbra" módon hangzik,
A sebességkorlát és a pillanatnyi sebesség szépen megjelenik.
Dark mód kapcsolható.Ami jelenleg nem oké (számomra):
- A fix Dark mód első teszt során nem kapcsolt be, a sima Maps felület besötétedett, de az Útvonaltervezés megmaradt Fehér-en. Most megnézve ugyanez a helyzet.
- A Sebességkorlát túllépését nem jelzi hang (ami ki/be kapcsolható lehetne)
- A jelentések között nincs "Hibás sebességhatár" megadása.
- Nincsenek benne Autópálya matricák (mint a Waze-ben).
- Az aktuális Helyszín elmentése elég fura megoldású jelenleg, nem én adhatom meg a "Megnevezést", az csak a "Jegyzet"-ben adható meg. Miközben a "hely neve" a Google-től jön, lányomék lakcíme pl. ilyen formájú: 46.996926, 21.606294Ha valaki tud a fentiekre átmeneti megoldást (Android alatt), ne tartsa magában.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest