Új hozzászólás Aktív témák

  • niof

    addikt

    Sziasztok!

    Egy érdekes jelenséggel találkoztam otthon, az egyik gépemen. W10 pro. 64 bit az op. rendszer, és a Chrome-ból is a legfrissebb verzió van telepítve 80.0.3987.87 (64 bites). Minden rendben működik, de ha YouTube-on nézek valamit, akkor a videó felett egy sárga csíkban egy olyan felirat jelenik meg, amin az szerepel, hogy ennek a böngészőnek a támogatása hamarosan megszűnik, telepítsek helyette egy az élményhez ajánlott böngészőt. Majd ha rákattintok a mellette lévő linkre, felajánlja a Chrome-ot (önmagát), az Opera-t és a Firefox-ot. :F
    Na, gondoltam, letöltöm a Chrome-ot, hátha valami gebasz történt vele, újratelepítem. A hivatalos Chrome oldalra irányít egyébként a link, tehát azzal nincs gáz. Majd amikor telepíteni próbálom, "Ismeretlen telepítőhiba" ablakkal crash-el a telepítő. A másik 2 gépemen detto ugyanez a verzió van, szinkronizált kiegészítőkkel, és gond nélkül működik mindegyik.
    Látott már valaki hasonlót? Lehet javítani? Esetleg van valami remover, ami minden Chrome függőséget kigyalul, hogy teljesen újra lehessen húzni (ha más megoldás nincs...)

    Előre is köszi a válaszokat!

    Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.

Új hozzászólás Aktív témák