Új hozzászólás Aktív témák

  • spammer

    veterán

    válasz Sk8erPeter #14813 üzenetére

    Az a te problémád, hogy kötekedést látsz bele a hozzászólásomba, ugyanis nem szoktam kötekedni, kivéve, ha más (pl. egy troll) kötekedik velem (mielőtt kötekedésnek veszed, nem rád gondoltam :P ). De jelenleg nem erről volt szó. Tényleg nem értem, miért jó a 20+ tab _egyszerre_, még masszív és gyors munkánál talán, de egyébként... Mindegy, lényegtelen, valójában érdekelt, hogy konkrétan milyen esetekben van szükség ennyire, főleg ha nem is munka, hanem "szórakozás".

    A guglinak ez a koncepciója, hülyebiztos, könnyű és gyors böngésző, ha eddig nem változtatott, nem valószínű, hogy ezek után fog, vagy legalábbis drasztikus lépésekre nem lehet számítani. De ha megnézed bármely más szolgáltatásukat, mindegyik erre épül: végletekig egyszerű, letisztult, semmi túlbonyolítás. Igen, sajnos ennek az a hátránya, hogy a power userek szeretnének sok mindent, de nekik nem ez a céljuk (célcsoportjuk), ezt kell megérteni, aztán vagy elfogadni, vagy nem. Olyan szintű testreszabás biztos nem lesz, mint pl. a FF esetében, ami a legjobb böngésző lenne, ha nem lenne egy lomha szar. (Éppen ezért nem is morgok, nem használom és kész).

    Az, hogy az Opera így döntött, hát szívás, zárt forrású cucc, de gondolom ők is átgondolták a dolgokat és nagyobb piacok akarnak (ami nem a power userek piaca).

    Majd talán lesz olyan böngésző is, amit szarrá lehet konfigolni, vagy talán egyszer magához tér a Mozilla és helyrepofozza a FF-ot, és akkor ott már elég sok minden megoldható, ha valaki ilyenekre vágyik.

    Vagy kell forkolni vagy írni egy teljesen új böngészőt :))

    [ Szerkesztve ]

    „A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."

Új hozzászólás Aktív témák