Új hozzászólás Aktív témák

  • Sk8erPeter

    nagyúr

    válasz spammer #14812 üzenetére

    Az ártatlannak beállított javaslataid, "jótanácsaid" stílusát akkor lehetőleg olvasd el még egyszer, mert ez inkább kötekedésszagú és "na most meg mondom"-jellegű ezzel a "vagy mi?", "sosem értettem, miért jó", és hasonlókkal:
    "Egyébként mi értelme 20 lapot egyszerre nyitva tartani? De még tízet is? Ennyi lappal dolgozol, munkához kell, vagy mi? Én mindig bezárom, ami nem kell, ott a könyvjelző ikonja vagy akár gyorshívó, katt és meg is nyílt, sosem értettem, miért jó annyi lapot nyitva tartani, hogy már át sem látja az ember."
    Ha te nem vagy képes átlátni több fület, az nem jelenti azt, hogy más is képtelen lenne erre. :)
    De ha tanácsot kér valaki, akkor nem értem, miért kell feltétlenül célozgatni arra, hogy szerinted ő tök hülyén csinál valamit. Na mindegy, lépjünk tovább.

    Amikor pedig feature-ök hiányával kapcsolatban van problémám, akkor szerintem annyira nem összetett átlátni, hogy az a gond, hogy ekkora részesedés birtokában megdöbbentő, hogy mennyire nem akarnak koncepciószerűen kitörni egy keretből, érthetetlen, hogy bizonyos szolgáltatásokat miért nem vezetnek be, amikre számtalan kérés érkezett, ráadásul ami a legfőbb baj, hogy ezzel a "júzer úgyis idióta"-mentalitással sok más piaci szereplőt is befolyásolnak; az Opera eleinte a Blinkkel szintén így indított, de szerencsére most van néhány biztató jel, hogy változtatnak ezen (bár NAGYON távol állunk a régi Opera-feelingtől); hátha ugyanezzel a motorral sikerül kihoznia valakinek egy szolgáltatásokban gazdagabb böngészőt.
    Rengeteg dolog sokkal jobb ebben a böngészőben, mint másokban, rengeteg dolog viszont nem, de összességében használom, még ha morgok is a hiányosságokkal kapcsolatban. Ahhoz meg megvan a jogom, és köszönöm a tanácsot, de nem te fogod megmondani nekem, hogy használjam-e vagy sem. :N
    Sorry, de most az előző hsz.-ed kellőképpen kiverte a biztosítékot. ;] :P

    Sk8erPeter

Új hozzászólás Aktív témák