Új hozzászólás Aktív témák

  • Ctrl+Alt~Del

    senior tag

    Köszi, igyekszem valahogy összeszedni a 3. XP-t. ;]

    Amúgy érdekes történet ez a gitár. Úgy vettem ki a dobozból, hogy a tremoló nem volt beállítva, a legkisebb nyújtásra elmászott az összes húr. Vagy háromszor újrahangoltam, nyújtás, kuka. Aztán kinyitottam a hátulját, és húztam a karmokon, utána jó lett, tartotta a hangolást.

    A felső nyereg magas, abból el kell venni, mert az első két bund ritka szarul játszható úgy. El is vittem Kovács Tomihoz tegnap.

    Mondom neki, hogy szerintem mi a gond vele, kézbe veszi, nézi, azt mondja, ha még csak ennyi lenne a gondja.

    - bundok nincsenek síkban
    - a tremoló nincs beállítva jól, a babák nem követik a fogólap rádiuszát
    - állítani kell a nyak dőlésszögén (nem a hajlatán)
    - a felső nyerget helyre kell tenni

    Mondom neki, hogy azért ez kurva bosszantó, hogy így jön ki egy a gyárból egy Fender-gitár, mert azért nem két fillér volt. Kiröhögött. Azt mondta, szívesen meghallgat, hogy kiventilláljam az érzéseimet, de majd ha veszek 2 millióért egy gitárt, az be lesz rendesen állítva.

    (Írtam a Thomannak még előtte, hogy azért ez kurva bosszantó, és jelezzék már vissza a Fendernek, rögtön válaszoltak, full normálisak voltak, azonnal felajánlották a cserét, küldték is hozzá az ingyenes feladóvevényt. Kérdeztem Kovács Tomit, szerinte van e értelme visszaküldeni, mi garancia, hogy a csere az jó lesz. Azt mondta: semmi értelme, pontosan ugyanilyen lesz az is.)

    Azt mondta, ez egy alsó középkategóriás gitár, ennyire futja nekik ebben a kategóriában. Kérdezem, hogy a QC-n ezek a dolgok nem tűnnek fel? Hogy a tremolóval konkrétan egyet nem lehet nyújtani, mert minden húr totál elhangolódik? Azt mondja: "Leszarják, nem érdekli őket. Így is megveszik a gitárokat."

    Aztán a végén hozzátette, hogy 40 ezer + a húr, 4 hét múlva találkozunk.

    [ Szerkesztve ]

    W | W | H | W | W | W | H

Új hozzászólás Aktív témák