Új hozzászólás Aktív témák

  • Moleman

    addikt

    válasz MATEO6600 #25354 üzenetére

    Na igen, az erősítőtől is sokminden függ, hogy mit tud az eq és mennyire széles sávú a hangszóró. De ha annyira tompán szól, multival is jó eséllyel ugyanúgy fog. Próbálj rátenni még valami magasemelős eq-t a programban.

    Ha ki vagy békülve a kattintgatással, nem biztos, hogy érdemes multit venned. Az is kb ugyanazt tudja, csak a user interfész más, cserébe hordozható. A veszélyei ugyanazok: végtelen beállítási lehetőség, megszokod, hogy minden egy gombnyomásra van, a szurkálós Fender hangtól a Triple Rectifierig. Természetesen ez valahol fantasztikus dolog, a lehetőségek és a zajmentesség miatt stúdiómunkára biztosan Amplitube-ot használnék, de otthoni gyakorlásra a kevesebb néha tényleg több.
    Én 4 hónap analóg pedálozás után jutottam el oda, hogy próbára már csak egy laptoptáska méretű pedálboarddal megyek, 1 kompresszor, 5 féle drive, 1 reverb, az is mindegy, hogy épp milyen erősítőt kapok, úgyis csak a tiszta csatornáját használom. Kívülről elég minimálnak tűnhet, de isten bizony több tanulás van mögötte, mint az összes erősítő- és pedálmodell kiismerése a gépen, mert abból kellett dolgozni, ami épp volt. Így most már tényleg a gitározással foglalkozom, mikor leülök, nem a céltalan hangszobrászattal. :D

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák