Új hozzászólás Aktív témák

  • Niquis

    aktív tag

    válasz Kobe #1956 üzenetére

    Hát ez szinte kötelező... bár én is túlzásnak tartom, ahogy lekopírozzák mondjuk az 1992-es tokiói koncertet... ha láttad, tudod, mi fog jönni a Voodoo Child intro után, Civil War-t cowboykalapban és terepdzsekiben adjuk elő, stb. Az a baj, hogy ez csapda: onnantól, hogy tribute, nem is nagyon van lehetőségük elmenni az eredetitől , mert az úgy volt, azt várják tőlük. Pedig ez olyan, mintha latinul akarnál beszélni...holtág az egész, 0 szellemi produktummal. Ha nem mint tribute csinálnák, akkor lehetne a saját egyéniséget is belevinnit, így meg röhejessé válik. Na, kielemezve.:)
    A kétnyakút Knockin' On Heaven's Door-nál szokta használni, ha jól emlékszem. A goldtoposat én se kedvelem, lehet, hogy Gibbon, de szeretem látni a fa erezetét... ez a vöröses mittoménmilyenburst Epinél gyönyörűen kijön, meg ott szépek a színek is...
    A Squier-eshez, hát igen, a felszerelést könnyű isteníteni(öreg hiba, dürr pofon), de még mindig a gitáros az, aki a ''soul component''-et hozzáadja a rendszerhez.:)

    "És ha helyzet van, akkor mindig lépni kell. Ha olyan a helyzet."

Új hozzászólás Aktív témák