Új hozzászólás Aktív témák

  • Sordoran

    addikt

    Na akkor röviden amit láttunk ugye. Jön a már korábban beharangozott három új karakter.
    Első banneren lesz Raiden Shogun és Sara, a másodikon Kokomi. Aloy egyelőre csak azoknak lesz ingyen elérhető 2.1-ben a fegyverével együtt, akik belogolnak egy PS4 vagy PS5 konzolon. A többieknek 2.2-ig kell rá várni.
    Az új karakterekhez kapcsolódóan lesz új karakter quest, ahogy az archon quest is folytatódik majd.
    Lesz két új world boss: hydro hypostasis és electro ocenaid.
    Új heti boss La Signora lesz.
    Liuye hold fesztivál lesz az egyik event, ahol főzni kell és lesz kis kincs vadászat is. Ezen kívül más kisebb eventek is lesznek még.
    Új mini játék, elfoglaltság lesz a horgászat. Ennek részeként lesz lehetőség a tea pot-ban a kifogott halakat nevelni.
    Log in event is lesz az évforduló részeként, semmi extra.
    Végezetül ami még érdekes lehet, szintén évfordulóhoz kapcsolódóan, a top-up-oknál az első vásárláskori dupla jutalom (tehát crystal vásárlásnál az első alkalom mikor dupla mennyiségben kapsz crystal-t) resetel, vagyis akik már vásároltak azoknak ismételten lesz egy duplás vásárlási lehetőségük rá. Akik eddig nem éltek vele, azoknak nem ad semmit. Kicsit húzom a szám, hogy akkor lehet érdemes lenne vásárolni, még ha most nem is szorulok rá, hogy ne vesszen el egy dupla jutalom. Gondolom a mihoyo is tisztában van ezzel, és nagyon sok vásárlót szereznek így... :U ;]

    [ Szerkesztve ]

    Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?

Új hozzászólás Aktív témák