Új hozzászólás Aktív témák

  • Sordoran

    addikt

    válasz Sirandrish #4214 üzenetére

    :W Jövőhéten viszek Bennett-et a kedvedért Hu Tao MELLÉ. :U (mondjuk Jean-t akartam felhúzni előbb, de most belefér Bennett húzása is lvl70-ig kb.)
    szerk.: Szerintem nyugodtan elférne itt több videó is, lehet egymástól tanulni. Most én is kedvet kaptam hozzá, és imádom hogy ezen a csatornámon csak Hu Tao videók vannak eddig, és a youtube magától a csajszit rakja a videók képének be. :DDD

    Közben lenne egy kérdésem mindenkihez, aki foglalkozik ezzel: artifactokat ti hogyan menedzselitek? Ugye 5*-osokat farmolok, és közben esnek kisebbek is. Automatikusan 3*-ig minden felhasználok, de a 4-5* között vannak amiket felhasználhatok esetleg később, szóval itt egyessével nézem át mit lehet betörni fejlesztéshez. Csak hát ez eléggé lassú, körülményes. Van valami szisztémátok erre? Pl. az igéretes darabokat lock-oljátok, és aztán a 4* is szabadon törhető? Vagy rápakoljátok mindenkire az aktuális legjobbat, és aztán a maradék 4*-t betöritek?

    [ Szerkesztve ]

    Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?

Új hozzászólás Aktív témák