Új hozzászólás Aktív témák
-
nonsen5e
addikt
válasz xeon forever #10594 üzenetére
Nagyon érdekelne és nagyon köszi ha csinálsz róla videót. Pár óra és pár tucat try után csak sikerült lenyomni azt a chamber 1-et, épp meglett 60%-kal, de leginkább a szerencsén múlott csak így nagyon kíváncsi vagyok, hogy mi a determinisztikusabban futtatható taktika erre a chamberre anemo karakterek hiányában.
Végül így lett meg:
Ei-Kokomi-Xiangling-Sucrose
Ayaka-Xingqiu-Zhongli-RosariaD4: hunPH, nonsense#2596
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz Sordoran #10600 üzenetére
Hát arra gondoltam hogy ha van még időm (mondjuk 3 hét a venti banner után) gyűjtögetni annyit hogy Kazuha fix legyen akkor is ha bukom az 50et, akkor kiszedem Ventit is...
Anemo karim gyakorlatilag csak Sucrose van, aki annyira sajna nem szimpi, pedig C6..Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Shiro
senior tag
Én túlgondoltam az egészet.
Mondom csak ezért sem használok eventes karaktert... de be kellett látnom, hogy az A csapatba egy Venti erősen ajánlott, a B csapat meg legyen Freeze.Nekem most így lett meg:
A: Kokomi, Venti, Fischl, Beodou
B: Ayaka, Yun Jin, Xingqiu, Zhongli
A 12-2 azért okozott egy vicces helyzetet.
A Hydro és az Electro Heroldot előbb sikerült leütnöm, mint a Pyrot, pedig neki a leggyengébb a pajzsa. Xingqiu energiája 90%-on, a Skill CD 16s. Mondom a fene egye meg ez nem lesz meg. Végül 7:01-nél Yun Jin Skillje ütötte le a pajzsát. -
xeon forever
addikt
-
nonsen5e
addikt
Lehet, hogy csak minden szerencsésen jött ki, de a 6* nevetve lett meg első próbára a teljes floor 12-n. És rendre ilyen 10-15 másodpercekkel csúsztam le az utolsó csillagokról.
A karakterem meg a felszereléseik tipik elég jók, csak játszani nem tudok. Aztán így igyekszem megoldani mindent nyers erőből.D4: hunPH, nonsense#2596
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz xeon forever #10607 üzenetére
Nem tehetek róla hogy egy fél délután meg egy délelőtt elég hozzá
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
F34R
nagyúr
válasz Sirandrish #10609 üzenetére
Andrish az uttoro. mar mar muveszi sziten fedezel fel.
-
Sirandrish
Topikgazda
Messze ez a játék legélvezetesebb része...legalábbis számomra
Annak idején az első két területnél hetekig el lehetett lenni a "kalandozással"...sajna az új területeken már nincs annyi tennivaló, de azért kafaEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
F34R
nagyúr
válasz Sirandrish #10611 üzenetére
mindekozben chasm 30% underground chasm 54%
-
F34R
nagyúr
válasz xeon forever #10613 üzenetére
Mihez kepest ugye.. egyebkent raerek vele, mert van mast is csinalni a jatekban.
-
Sirandrish
Topikgazda
Még durván egy óra ládakeresgélés, és kész is a finomhangolás
Az elején nagyon idegen volt ez az "ezer réteg", de abarlangos résszel a végére eléggé megbarátkoztam...a föld feletti rész viszont továbbra is egy kaka[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
F34R
nagyúr
válasz Sirandrish #10615 üzenetére
Nem tokoskodsz ugy latom Lefogadom hogy mar Sumerut is elore farmolod
-
F34R
nagyúr
válasz Sirandrish #10617 üzenetére
Nem ki, hanem mi.. Terulet.
-
-
jonnyjoker01
veterán
válasz Sirandrish #10615 üzenetére
Elég brutális vagy Én lassan komótosan csinálom, mindent elolvasok, zegzugokat felfedezek, így van most 20%-on a felszín 10%-on a földalatti rész, pedig játszottam már azért jópár órát. Félek, hogy a következő patchig nem fog kitartani ezzel a lassú tempóval sem
Üdv. Johnny
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz jonnyjoker01 #10620 üzenetére
Hát a 100%hoz elég sok zegzugba bekukkantottam én is
Persze én nem olvasok el semmit, csak spammelem a egér+space kombótEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
F34R
nagyúr
válasz Sirandrish #10621 üzenetére
Jah nekem is ellegge ki van a space.
-
-
F34R
nagyúr
válasz Sirandrish #10623 üzenetére
A wishelesre is, gyorsan animation nelkul ledaralna es nem kellene szetizgulni magam.
-
F34R
nagyúr
válasz xeon forever #10625 üzenetére
nem akarok ledordulni a szekrol.
-
Sirandrish
Topikgazda
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz xeon forever #10625 üzenetére
Neki én is örülnék.
-
F34R
nagyúr
válasz Sirandrish #10629 üzenetére
C4 Jean az brutalis.. meg mostanaban lett divat a Sunfire Jean team comp.
-
-
xeon forever
addikt
válasz Sirandrish #10629 üzenetére
Hát jó lassan jött. Sok Szerencsét hozzà.
PS5 jobb lenne Intellel+Nvidiaval? :P
-
F34R
nagyúr
válasz xeon forever #10631 üzenetére
Elemental Mastery Jean, es csak Bennettel egyutt muxik, igy allandoan tudsz Meltelni Cyro karakterrel abban a korben ahol Jean baby burstjet elnyomtad. nagyjabol ennyi. Leginkabb egy specko team mint a Sukokomon.
-
xeon forever
addikt
Kiràly! Jôvôhétre cssk fent lesz lvl 90 en. Most jön egy adag Dandelion seed gyûjtés. Meg könyvecske.
Az uj terület szerintem is jól sikerült. Így hétvégén kb 60% meglett.
...Egy pillanatra bevillantak az uj pixelek
Kicsit még mindig kevésnek érzem a lvl 93-as ellenfeleket. Lvl 95 minimum kène kicsit jobb drop rattel.
Új weekly bossnak egész jo fizikàja/dinamikája van de a AR 55 után minimum lvl95 re tenném inkább feljebb, LvL 100 és lenne benne kihivas.[ Szerkesztve ]
-
Sordoran
addikt
válasz xeon forever #10635 üzenetére
Van új heti boss? Vagy a Ruin Serpent-re gondolsz? Ez utóbbi nem heti boss, sima world boss. Amúgy valóban jópofa, nekem az tetszik legjobb hogy kihúzza a kamerát harc közben a játék.
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
F34R
nagyúr
válasz xeon forever #10637 üzenetére
Nekem a 2 ora is nehezen van mar meg. 24h sosem toltam ebbe a gamebe.
-
xeon forever
addikt
-
F34R
nagyúr
válasz xeon forever #10639 üzenetére
lewd..
-
Shiro
senior tag
A mostani fotós eventnél megpróbálom a leginkább odaillő karakterrel megcsinálni képeket.
Íme az eddigi eredmény:
Dicsőség az Anemo Alkoholistának!Vannessa emlékére.
Tökéletes hely az alkotáshoz.
Bane of Almond Tofu!
Lisa egy kicsit túlzásba vitte a tanítását. Ím a Sötét Nagyúr!
Itt egy kicsit nehéz volt a karakter választás, de mintha vele lett volna erre felé egy küldetés.
Szárnyakkal jobb lett volna, de azt valahogy nem igazán tudom összehozni. Így is tökéletes.A Geo Archon laza eleganciája
Ez meg csak úgy.#10639 xeon forever
A tiéd után dobta fel:
https://www.youtube.com/watch?v=O4tnn5m8Mg4
Zhonglinál szakadtam a székről lefele.S ha már járjátok a Chasmot.
https://www.youtube.com/watch?v=1jUemn6Jk-o
Az a kicsi fura kőzet 0:38-nál.[ Szerkesztve ]
-
-
Shiro
senior tag
válasz xeon forever #10643 üzenetére
Fent 43%, lent 26%, de "Sumeruban" már jártam.
-
F34R
nagyúr
válasz xeon forever #10643 üzenetére
45-65
melyik aspektusat ? -
xeon forever
addikt
Egyik leg igényesebb game. Van sok szarom, de ez 10/9,5 pontot kap nálam.
Első nap óta jáccom. Költöttem rá(támogatom a dev.-eket)
Privatban kuldok egy indie game linket(fos) copyztak rendszert es azt hiszik h milliokat fognak keresni...
Utolso sorban megkerdezem ki jaccik 4k60HDR-ben? És kinek mi a véleménye?
@ps5 nem jaccik mas. Nekem is van es igazan mas. 2080Ti pont kihajcsa minden maxon. 3070+ vga hasonlo.[ Szerkesztve ]
-
F34R
nagyúr
válasz xeon forever #10646 üzenetére
Endgame content az Abyss... A 4 terulet meg meg azert nem jon, hogy minel tobb penzt lehuzzanak rolad.
#10647 xeon forever
Annyit semmikepp nem erA/V = 8
Story = 8
Other bullshit = 2
Nalam jo indulattal is 6/10 -
jonnyjoker01
veterán
válasz xeon forever #10647 üzenetére
Nekem továbbra is az a véleményem hogy az Art része a játéknak nagyon rendben van, 11/10 (zene, régiók, művészeti stílus), combat még úgy ahogy élvezhető, questek nagyon hullámzó minőségűek és a nyakleves a fejlődés, gacha rendszer, FOMO ami lehúzza az egészet.
7/10-et tudok adni nagyon max, az hogy 1,5 év alatt nagyon minimális javítás érkezett a játékot behálózó problémákra. Elég aggasztó a jövőre nézve, túlságosan elkényelmesedtek. Gondolom úgy vannak vele, ha majd ténylegesen elkezdenek az emberek lelépni, jelentősen csökken a bevétel, akkor majd visszacsalogatják őket javításokkal.
Üdv. Johnny
-
xeon forever
addikt
Rolam aztan nem huznak le semmit.
Felelosseg teljesen baszom el a videojatekra szant eves allami tamogatast!
Inkabb azt veszem eszre, hogy eves szinten mas jatekra nem koltottem belole.
Kb megvan a steam archivum(150+cim) az ingyen behuzhato epic játékok(100 körül járok), origin+ubisoft archivum 20
Egyeb mmo 5...
Psplus eves. Ott is van par jo cim.
Es most csak ezzel tolom egy ideje.PS5 jobb lenne Intellel+Nvidiaval? :P
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Revolut
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Az iPhone 15 volt a legkelendőbb készülék 2024 Q3-ban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja