Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
Véleményeteket szeretném kikérni: MSI GTX 570 Twin Frozr II OC
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
félisten
válasz Cybertrone #14176 üzenetére
Aham, nem baj, 80-at megér. Legalább nem 560TI OC.
Mennyi ezeknek a terhelt hőfoka? Ezzel hajtom majd: Q6600 3.44GHz- gondolom még manapság is elég neki.2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
félisten
válasz stranger28 #14179 üzenetére
Megvan a szellőzés, rájöttem a házam titkára. 5 fokot hoz 8800Ultra alatt IDLE. 50 helyett 45fok. Terhelve max ha 2 fokot, előnye ilyenkor a gyors kihűlés ha nem terhelem.
Jó akkor nyugisan megveszem. Idle kb mennyit eszik? Tudja valaki?2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
félisten
válasz stranger28 #14181 üzenetére
Röviden a lényeg:
CM690 II advanced:
Fent a cpu hűtő felett 14-es venti kifelé fúj, leghátul az alaplai csatik mellett 8 vagy 9cm-es venti kifelé fúj, oldalt a VGA-val szemben (az oldallapban) 9-es venti kifelé fúj és végül a gép elejében 14-es venti befelé fúj. Hangja van, de közel sem zavaró. A fő hang a 8800Ultra!! A kiemelt rész volt a drasztikus megoldás a VGA -ra. Idle 50-ről 45, terhelve 65-ről 62-re. Mondom a fő jó tulajdonsága, hogy a bent lévő meleget pikk pakk kiveszi és az alaplap és minden más pillanatok alatt kihűl. Pl az alaplap hőfokból is keményen leharapott, de sztem mert az ultra mellett van szenzor. Tesóm adta a ventit mondom hátha, bejött. Minden venti gyári tartozék kivétel amit tesóm adott, az CM690 alap kiviteléből került hozzám. Neki CM690 I van.
Tényleg működik, legkevésbé a VGA-tól félek. A passzív 8400GS is elvan a házban ezzel a megoldással, előtte alapon ilyen 76 fokon ment, most elvan 50 körül. 1 plusz venti jó helyen, semmi több.[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz stranger28 #14184 üzenetére
Nem jó ha tele van ventivel amik egymás ellen dolgoznak. Elől befelé, hátul minden kifelé. egymást támogatják a ventik. Fenti - CPU-nak, hátsó FET-eknek, oldalsó - VGA- nak jó. Kitapasztaltam. Az odallapi azért nem jó ha befelé fúj mert a vga-ról távozó levegővel szembe fújatsz. Én úgy gondolom segíteni kell a gyári áramlást, szívással.
2 hétig nem járt a cpu hűtésem, észre sem vettem. Jó kis ház, átlagos.
Nálam 26 fok van a szobába, a géppel fűtök. 20-21-ról indul, pár óra gép idle-ben és 25-26 fokra melegít. Ez van.[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz stranger28 #14186 üzenetére
Mióta eladtam a notit csak asztali van, az meg fűt és sokat zabál. Az 570 ezen sokat segít majd. Idle biztosan.
-
félisten
válasz Cybertrone #14364 üzenetére
ez oké, de az nem új, jóárasított 3 év garos. 20 perc és megyek érte. Befér nem is kell sli, jó lesz. Pici oc van benne csak de majd alakítom.
-
félisten
-
félisten
válasz keIdor #14394 üzenetére
Nekem is volt rázós házam, de akkor még jó ha 6.-os voltam. Ma már tudom miért rázott és hogy mekkora mák h nem volt komolyabb a baj.
Egyszerűen nem volt vagy kevés volt a földelés. Nálam pl egyszerűen nem volt föld a konnektorban. Igaz már alapból sem szabadna a testen feszültségnek lenni.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
félisten
válasz kranazoli #14404 üzenetére
Nem tettem fel rá mert nem olyan a kari amit ír!
1. Improving stability under DX11 Games.
Only for below PN:80-C1CQ60-X0A01
80-C1CQ60- X0A02
80-C1CQ60- X0A03nekem: 90-C1CQ60-blablabla
a kékhalálos dolog rendszeres volt régen is ha frissítettem, kéne új rendszer, de nem tudok hova menteni.
-
félisten
Alulfeszelve - azonnal megdöglik DX 11-be
default - hol jó hol nem, de alapvetően nem jó.
egy fokkal a default felett - még nem volt vele gond.
-
félisten
válasz odorgg #14418 üzenetére
Ez nem biztos, mert akitől vettem felhívott, adott pár tanácsot, most megpróbáltam és először lefutott a 3d mark 11 úgy, hogy nem nyúltam a kártyához. A megoldás egyszerű, csak a 2007 óta jól működő CPU és RAm tuningot kell kikapcsolni.... Tehát a gond itt megszűnik, a cpu oldalon meg előjön úgymond (alapon lassú a Q6600).
Ez egy teszt volt még nem biztos! majd doki után folytatom, táppénzen lesz mindenre időm.2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
félisten
Hardverkerben 96 az asus DCuII 570, csak épp nincs raktáron. Lehet h ez lesz az újabb favorit boltom, gar után eldől. Leadtam a DCuII-est. Egyszerűen nem bírtam vele. 0.975-ön DX11-be nyekk, 0.988V-on megyegetett de ott is behalt, és 1.0V-on ment rendesen.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
félisten
válasz Tirexi #14567 üzenetére
jaaj tudod én nagy öreg aki rég nem fejlesztett még az elégtelenül megtervezett VGA hűtők korában ragadtam és ott írhatsz profilt, 100%-on is közel 100fok. Manapság kiindulva az 570-ből ez sokat alakult.
Szerintetek garba cserélik az alap feszen instasbil 570-et? Nálam D11-be nyekk elég hamar, tesómnál már DX10-be is azonnal nyekk volt. S775-ös lap mindkettő. Kibaszás lenne ha nem cserélnék mert akkor használni kéne valami progit ami megemeli win indításkor a mag feszt legalább 1.0V-ra.2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
félisten
válasz Tirexi #14569 üzenetére
Írtam én ki is nyomtatta betette a dobozába hívom őket a megbeszélt időben, de attól tartok éppen ez lesz a kibúvó. Alaplap típusa is szerepel a leírásban, szerepel hol miként viselkedik tételesen. (3d mark 11,Heaven DX11 Benchmark 2.5, Crisys2 DX11, furmark*, *itt amúgy bármeddig megy alapon). Azzal jött a tag hogy F/W frissítés, mondom néztem, de nekem új szériás és alapból az a bios van rajta ami a honlapon van. Nem tudom mit csinál vele majd valójában, de ha nem ad neki 3d markot meg heavent maxon akkor nézheti estig nem hal meg.
Amúgy eldöntöttem ezen múlik náluk veszek e SSD-t. Ha cserélik a VGA-t ott veszem mert amúgy is megyek arra, ha meg nem ipon.
-
félisten
válasz theniel #14574 üzenetére
Ez 6 hónapos, ha esetleg azt mondják vásároljam le jól járok, nagyon jól, de ha cserélik az is jó mert újat kapok. Akkor sincs baj ha nem cserélik, de kicsit más lesz a használata. Azért nem bánom majd mert amúgy OC alatt stabil, 1.013V-on 8XX MHzt megy lazán.
-
félisten
Kicsit félelmetes olvasni az én kártya hibámat angolul zotac esetében..... Ott is az OC, de ott a tag nem feszt emelet a stabil működéshez hanem a GPU core-t vette le. Ugyan ott tart. Hasonló kérdések: CPU OC? Táp? stb....
-
félisten
válasz Kolondrum #14600 üzenetére
A probléma forrása a gyári OC és ahogy linkelték nekem mégis kisebb fogyi, ehhez társul nálam még az h meglepően alacsony a mag feszkóm. A kör bezárult a hiba megvan, új bios. Csak az a bibi, hogy ez a végleges a honalapon is ami a karin van. Az meg nem lenne szép ha valami turi programmal feszt emelnénk 3D alatt. De imádom a számítástechnikát.
-
félisten
válasz Cybertrone #14602 üzenetére
Szerinted valaha megfordult a fejemben, hogy ilyen előfordulhat?
-
félisten
Idézet:
"A videokártya tesztelésénél tapasztaltuk, hogy (alapbeállításokkal) a 3DM 2006 lefut, de a későbbi verziók hibával elszállnak, ezért a terméket továbbítjuk beszállítónknak"
-
félisten
Van MO-n Asus márkaszervíz, mi a címe vagy a cég neve? Ami a VGA-kat javítja, ez nagyon fontos nekem. Van egy félelmem.
Akinek van infója írja már le köszönöm!deicide! Húúúú hála ég h nem a cordonhoz megy, azonnal mentem volna a kariért, oda soha többet semmit.
Itt nem kell sok javítás neki, pici fesz emelés, ennyi. Csöppet sem melegedett jobban 1V-on, kicsit alul lett feszelve ennyi. Előtte más lapban ment ami szintén asus volt és komolyabb mint az én gigám. Az biztos jobban tolerált.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz Savanya #14619 üzenetére
nebaszki velem, akkor lesz gondjuk velem azt garantálom.
Keldor papa! Nekem a mistral óta nem volt pár napnál hosszabb garim. Általában vittem hoztam újat, vagy levásároltam. Soha nem volt ilyen, hogy gyártóhoz kiviszik meg egyéb baromságok. Nem baj, de kéremszépen hetek kellenek az egészhez?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest