Új hozzászólás Aktív témák
-
bognar110
őstag
Hellosztok ! Szerintetek melyik éri meg jobban ?? xfx gts 250 msi gts 250 ??
[ Szerkesztve ]
-
-
bognar110
őstag
Nem tudjátok hogy az xfx gts 250 mennyire melegethet ?? Azon gondolkodok hogy olyat vegyek-e mert nagyon tetszik !
-
bognar110
őstag
válasz szasanyi #13345 üzenetére
Hát akkor énis azt csinálom ! Megveszem ezt az xfx et aztán veszek rá egy Arctic Cooling Accelero Twin Turbo-t amit te is irtál ! És lessz egy jó videókártyám !
-
bognar110
őstag
Gainward gts 260 1gb Erről véleményetek ??
Halk??[ Szerkesztve ]
-
bognar110
őstag
Jaj most nézem ebből az MSI GTS-250 Twin Frozr, van oc-meg green power ! A videón meg green poweres ! Jóhogy oc-t veszek nem köll nekem lassított kártya ! De attól függ mennyi árkülönbség van a 2 között.
[ Szerkesztve ]
-
bognar110
őstag
yolan : Nem tudom de én arra tippelnék !
Eggyet nem értek van a gainward gts 250 nem green változat gainward oldalón a memori clock hoz 1100 mhz van írva ! Máshol meg 2,1 ghz ! Hátha 1,1ghz es a kártya akkor biztos nem veszek olyat ! Msi-t meg nem tudok venni mert az üzletbe nincsen Xfx tökéletes lenne jó órajelei vannak, olcsó de hát 1. porszívó 2. egy kazán ház !
[ Szerkesztve ]
-
bognar110
őstag
válasz Rasiel #13386 üzenetére
Szal akkor 1.1ghz hát az lófasz ? Amúgy jó ez a kártya ! a pny is fasza! Vagy veszek xfx-et késöbb meg egy hüttőt rá ! Pedig az xfx gts 250 veneket viszik nagyon. De nem tudom miért XD kazánt hejetesíti .
[ Szerkesztve ]
-
bognar110
őstag
Rossz a link [link] Iyenem van most
[ Szerkesztve ]
-
bognar110
őstag
Aha ! Lehet pny lesz ! Még sose hallotam erről a márkáról de jó lehet ezért veszek eggyet, de még nem biztos ! Majd kiderül ! Az biztos hogy az a gtx 480 nem egy villanyóra barát videókártya !!!
-
-
bognar110
őstag
válasz BeLucZ #13434 üzenetére
Rasiel: Hello jo8
Az új driver jó lett nagyon. Metro 2033 nekem is szépen fut csak csut fullra rakom akkor meg fps leesik úgy meg élvezhetetlen csináltam gameplayt
-
bognar110
őstag
A Pny nek szerintetek jó hütése lehet ? pny gts 250 pny gts 250
-
bognar110
őstag
Érdekes mert nagyon sokan veszik az xfx gts 250 et meg szídják is. De azis lehet keverik a 2 őt mert 2db gts 250 van xfx-ből a core edition meg a low power, a core edition az drágább és más hüttője van a low power olcsóbb de más hüttő van rajta.
-
bognar110
őstag
válasz szasanyi #13506 üzenetére
Persze ha lenne rá pénzem akkor már inkább gtx 260, de ha már van annyi pénzem miért nem dobok hozzá veszek egy gtx 275 de ha gtx 275 dobok még ahhoz is és gtx 280 háát gtx 280, dobok hozzá picit ott a gtx 285....... ! Elég nekem a gts 250 el lehet azzal játszani jövőre meg veszek valami komolyat addigra keresek is.
[ Szerkesztve ]
-
bognar110
őstag
hd 4870 vagy gts 250 ? szerintetek ?
-
bognar110
őstag
szerintetek gtx 260 vagy hd 4870 1gb ????
-
bognar110
őstag
Hát az még elmegy csak 100 ne legyen
-
bognar110
őstag
Úgy nézki énis belépek
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- iOS alkalmazások
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- PlayStation 5
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- SSD kibeszélő
- Betiltja a közösségi médiát a 16 év alattiaknak Ausztrália
- Politika
- További aktív témák...
- ASUS RTX 3070 Ti TUF Gaming OC 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- nVidia Quadro RTX A4000 16Gb GDDR6 256bit
- MSI AMD Radeon RX 6600 XT MECH 2 8GB OC használt videokártya garanciával!
- PowerColor AMD Radeon RX 6600 XT HellHound 8GB használt videokártya eladó garanciával!
- GIGABYTE RTX 2060 OC 6GB (GV-N2060WF2OC-6GD rev. 2.0)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest