Új hozzászólás Aktív témák

  • fRooStzzZ

    senior tag

    válasz Dealer95 #20410 üzenetére

    Tervben van a N10 vásárlása is, és előtte valszeg el szeretném adni ezt.
    Viszont most ha valaki elvinné, meghallja hogy zörög, mert szerintem nem a kamerája zörög neki, akkor mit mondok? Ez így tökéletes, mert azt mondták? Vagy adjam oda neki 30-al olcsóbban, mert ki tudja milyen baja van? Így is féláron lehet már venni telefont. Akkor adjam oda 120-ért?
    Olyan, mintha egy kis pöcök vagy valami elvált volna benne valahonnan, és az kotyog valahol. Azért mondtam, ennek nem hinném csak a kamerája lötyög, mert van itthon viszonyítási alapom több készülékkel is. És a szervizben is adtak másikat, ami ugyancsak kotyogott, de az az elviselhető kategória volt, amire azt lehet mondani ok, ez lehet az amit mondanak.

    Vagy direkt égessem be a kijelzőt?
    Nekem a N2 4 év használat után sem égett be, N3-t sikerült beégetni, de az is azért volt, mert a töltőcsatlakozóba beleégett a kábel.
    [link]
    Leolvadt a hátlap, aksi kicsit púpos lett, a csatlakozó elolvadt, a kijelző alsó fele szép rózsaszín lett. Cseréltem benne egy USB csatlakozót, és használtam tovább. Ott már volt beégett ikon. De szervizben egy telefonom sem végezte. Aztán lett N5, amitől alig vártam hogy megszabaduljak. Most meg vettem a N9-et, de ha a N10 is ilyen lesz akkor lehet lemondok róla.

Új hozzászólás Aktív témák