Új hozzászólás Aktív témák

  • Zozzero

    újonc

    Sziasztok,

    Írok, de újként, ha másik topikba kéne, kérlek jelezzétek :)

    Asus ROG GL702ZC (Ryzen 1700 + RX 580), 30 hónap után az alaplap eldobta magát. Szervíz megjavította. Rövidre vágva egy bosszús covid sztorit, alaplap már jó, de akksi és kijelző meghalt. Ez nem lenne végzetes, mert Philips 27"-n nézem, és lement az erősen mobil előző élethelyzet (ematt akksi nem fontos), de valami bontós ~800mAH akksit (hogy következő konnektorig kibírja csak OS terheléssel) és noname LCD-t beletennék. Szerintetek mit érdemes keresnem, vagy hogyan találnám meg, és mire figyeljek kompatibilitás terén (a rögzítést nem kell említeni)?
    Ismerem az Asus Parts Shop-ot, de azért írok, mert nem új és eredeti alkatrészeket akarok venni 200+ euróért. Ebay/ali/amazon/... még opció, de szeretném elkerülni a "tudhattad volna, ha értesz hozzá és 50 éve napi 20 órát dolgozol vele" eseteket. Sajnos bontóba nem tudok magam besétálni, de fel tudom hívni őket, és kiszállításra rendelni.

    Nem vagyok kezdő a hardware szerelésselel, magam építettem x64 Athlon PC-t, használtam Samsung NP350V5C-t (még él, bár már szinte mindent cseréltem benne, kávát is), haveroknak építettem PCket, meg segítek common usereknek mindennel (is).

    Köszi a segítséget :)

Új hozzászólás Aktív témák