Új hozzászólás Aktív témák

  • matyee

    őstag

    válasz beer1 #41427 üzenetére

    Kezdjük a legelején, ha újat akarsz venni, akkor ezeket már nem tudod nagyon beszerezni, max vmi beragadt készletből, mivel már 20XX-val szerelik a gépeket.

    A 15,6 és 17,3-as kurrens gépek a 751TM1 és 775TM1 gépek, mindkettőhöz 144Hz IPS gsync kijelző van, amik gyorsak, szép színekkel.

    CPU relatíve minden asztali LGA1151V2 válaszható, sokan azt csinálják, hogy megveszik a legkisebbel, egyből kiveszik (fiók v. hardverapró) és vesznek bele itthon egy jóárút, delideltetik és visszateszik. Ugyanez vonatkozik ramra, ssdre, hddre.

    Eddigi tapasztalatom szerint ezek a legjobb gaming laptopok jelenleg, persze van még pár ami clevo szintű, de összességében szerintem ezek a legjobb gépek a piacon.

    Ha használt szóba jöhet, sok lehetőség van arra, hogy kis hozzáértéssel kurrens gépet csinálja belőle, minden bios, vbios stb szükséges dolgom megvan, ezekben tudok segíteni, de szükség lesz KH szakértelmére is.

    Clevonak amúgy vannak nem cserélhető gpu és cpu-s gépei is, de megítélésem szerint azok ugyanannyira középszerűek, mint bármelyik gyártó bga-s cuccai.

Új hozzászólás Aktív témák