Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz MR007RM #39016 üzenetére

    "Szíved joga, viszont rossz hírét vinni valakinek egy megérzés miatt nem szép dolog."

    @MR007RM - Neked volt vele üzleted? Vettél tőle valamit / eladtál neki? Ismered? Ha nem, akkor .... minek vau-vau? Nekem volt vele üzletem. Nem ajánlom, pedig én eladtam, nem vásároltam. Az értékelés után kb. 50k-val magasabban ment fel a Medion Erazer X6813 (MD97762) ugyanazzal a hirdetési szöveggel, amit én írtam, s még a képeket is lelopta tőlem. Akkor írtam neki, hogy ez pofátlanság, és vegye le azt, vagy jelentem modiknak, és inkább feketét kérek neki...
    Addig nem ismertem az üzletelési politikáját.

    Nincsen baj, hogy tovább üzletel, DE:
    1: a telefonban megadott infók alapján tartsa magát (utólag nincsen alkudozás és kukacoskodás, hogy "jajj, ott egy karc ... - hát akkor felhívom a fiacskám, elmondom neki ... blabla ... na akkor -5.000Ft)
    2: ő jelenleg meg és ne az édes apucija
    3: vegye a fáradtságot és saját maga írja meg a részletes hirdetést / készítsen AIDA teszteket.

    Mondtam már ott helyszínen, hogy akkor én megyek tovább, aztán hirtelen mégiscsak milyen jó lett az eredetileg kialkulott ár...

    Bluesummers által nem igen ajánlott eladó, mert ugyanazt meg tudod szerválni 10-20%-kal olcsóbban, ha Te is ilyen ügyes vagy! Igen, tény, hogy ügyesen ügyeskedik, amíg el nem adja. Utána már, ahogy MaxxDamage-nél is olvastam egy másik fórumcsatornán, nem nagyon szeretné a visszaüzletet végigcsinálni.
    Ellenkező esetben én mindig garanciával adtam a notebookokat, ha valami bedöglött, akkor visszavettem / visszafizettem a full vételárat, vagy ha kérte a vevő a javítást, akkor ment Lengyelországba a hivatalos CLEVO szervizbe és utána ismét saját költségemen küldtem.

    Ha válaszolok / írok az üzenetedre, elvárom a választ. Egy minimális kommunikációs etikettet tartsunk be, még akkor is, ha nem érdekel az ajánlat.

Új hozzászólás Aktív témák