Új hozzászólás Aktív témák

  • lordjancso

    senior tag

    Sziasztok!
    Egy problémám lenne a Logitech F710 wireless gamepad-emmel.
    64 bites Windows 7-et használok. A gamepad-et csak simán bedugtam a gépbe, nem telepítettem semmi drivert, csupán az alap Logitech szoftvert, amivel analóg módban lehet a billentyűzet billentyűit a gamepad-hez rendelni.
    A problémám az, hogy eléggé laggol használat közben. Van, hogy egyáltalán nem érzékeli a gombjait, van, hogy csak második lenyomásra. Persze van, amikor teljesen jól működik, de ezek maximum 1 perces időintervallumok, szóval még egy Mortal Kombat meccset sem tudok úgy lejátszani, hogy tökéletesen működne minden.
    Az elem még a gyári benne, de a megvásárlás után 1-2 héttel rögtön jelentkezett ez a probléma (vagy talán a megvásárlás után azonnal, nem emlékszem már). Kb 2 hónapja vettem a kontrollert.
    Arra is gondoltam még, hogy lehet, hogy a wifi-s routerem (vagy valamelyik szomszéd routerja), vagy mobiltelefon, tablet, akármi bezavarhat a gamepad kommunikációjába? Lehetséges ez?
    Nem lehet frekvenciát állítani a gamepad-en? Esetleg valahogy lecsekkolni, hogy melyik frekvencián kommunkál a gamepad, plusz leellenőrizni, hogy a közelben más eszköz is próbálja-e használni ezt?
    Esetleg valami drivert kellene telepítenem hozzá?
    Előre is köszönöm a segítségeket, ötleteket!

    Rip and cut and mutilate the innocent, his friends, and again and again and on and on.

Új hozzászólás Aktív témák