-
IT café
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vertigo18
addikt
válasz ígyvanferi #50313 üzenetére
Magyarország - statisztika...
Attól függ, mikor mi kell! Lehet hülyén hangzik, de megvan az az időszak, amikor csökkenniük KELL a karanténos személyek számának... Van, amikor nőni KELL!
A politika tiltott a fórumban - nem fejtem ki jobban, mindenki azt lát bele, amit akar...Vásárolnék M.A.G.U.S. kiadványokat! Pm me!
-
zzola
titán
válasz ígyvanferi #50313 üzenetére
A karantént, más nevén "járványügyi megfigyelést" a járási tisztifőorvos rendeli el. Matricát mi 1x sem kaptunk, szerintem ilyen még tavaly lehetett...
Ha hatósági tesztre megy valaki és pozitív lesz, akkor automta bekerül a rendszerbe-elvileg és ezután úgymond automata karanténba kerül az ember illetve közös címen élők mint kontakt személy.
Nekem azt mondták, azért kerülök megfigyelés alá, mert 99.9% hogy el fogom kapni a fertőzött családtagomtól. Én voltam a 0.1%, mert nem kaptam el vagy nem termel a szervezetem kimutatható anyagot...[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest