Új hozzászólás Aktív témák

  • #16820480

    törölt tag

    válasz s4tch #69692 üzenetére

    Szerintem csak elsőre tűnik jobb megoldásnak a telefonból vezetékkel lógó DAC. Igen, hangban valószínűleg jobb volna, de mellé a telefont használhatatlanná teszi szinte. Eleve zsebben egymás mellé begyűrni valami másik kütyüvel, ott fognak kopogni, karcolják egymást. Vagy mondjuk jön egy hívásod, telefon elő, lehúzod az USB-t, felveszed, beszélsz, utána dugdosod vissza, zsebbe elhelyezed újra. Vagy mondjuk valamit üzengetnél a telefonon, akkor is előveszed, de két kütyüt kell fogni, különben ott himbálózik a DAC.

    Ehelyett BT esetében teljesen független fizikailag a kettő, telefont lehet zsebben, táskában, a hívásokat felveheted egy gombnyomással, zajosabb környezetben is, mert ott a füledben a headset. Út közben amúgy sem nagyon hinném, hogy egy BKV buszon megmondod a különbséget a két megoldás hangminősége között.

    Hacsak nem az a cél, hogy a havi-heti szintű üzleti utakon a hotelban este leülve a lehető legjobb hangminőséget kapd egy korrektebb fejessel is, akkor szerintem a vezetékes módszer nagyon elmarad kényelemben.

Új hozzászólás Aktív témák