Új hozzászólás Aktív témák

  • vicze

    félisten

    válasz f4lcon #62510 üzenetére

    Én már messze északon... Hétfőn hozza a futár szóval már késő lenne asszem. :)
    Illetve itt olcsóbb mint otthon szóval ezzel se kell szenvedjek. Körbejártam eléggé a DAC kérdéskört, hogy nagyon ne maradjon más választás, konkrétan még mindig 0 negatív véleményt olvastam róla, ami azért ritka és magáért beszél. Win 7 + Win 10 és Android support is kell, ezért elég sokat kiszórtam.

    Volt pár órám hasonlíthatni a 1More Dual, 1More Triple, AX35 és XBA300-at. Z3C-n hallgattam, ami magas kiemelt, így ezt tessék figyelembe venni. Az élmény elég kiábrándító volt. :(
    Még AX35-öt se érik utol, az XBA300 meg egy más világ(részletesen akkor jövő héten). A Triple részletesebb a Dualnál, de messze nem annyival ami indokolná a felárat, még mindig ~40$ környékén mocsok jó vétel a Dual, de a 70 nevetséges, úgy hogy az AX30 adja ezt a basszus gennyiséget szóval arról se kell lemondani és részletesebb, egy sokkal jobb dinamikus és armatúrás meghajtóval.
    A Triple-t nehéz hova rakni mert az anyag minősége tényleg nagyon magas, de a hangja nyilván nem gyenge, de sehol nincs akár az AX35-höz képes részletességben leginkább. Egyszerűen ez a DD már kevés ehhez az ársávhoz, végső soron ugyan azt kapod mint a 16$-os Pistonban, csak értelmesebb hangolással, bár így is sokallom a mélyeket.

Új hozzászólás Aktív témák