Új hozzászólás Aktív témák

  • fericske

    addikt

    válasz vonazoli #57242 üzenetére

    Szia,
    Van igazság abban amit írsz, ugyanakkor mondhatni egy szó sem a fórum "profikkal" kapcsolatban. Én nem vagyok az, de adok a véleményükre, mivel azok a tapasztalataikon alapulnak - amikből "profitáltam" is - és nem szoktak fikázni sosem hallott fülhallgatókat, legfeljebb előítélettel vannak egy-egy ilyen darabbal szemben - ami szintén a tapasztalatokból jön - , de minden ilyen esetben megjegyzik, hogy nem hallották, nem tudják hogyan szól.
    Egyébként ez kiérződik az összefoglalóból, ha figyelmesen olvasod.
    Az agybadugósak jobban szólnak az earbud stílusúaknál ez tény, viszont nem bírja mindenki füle ezt, akár be is gyulladhat tőle.
    Az említett Senn cx300 ll nem a masszivitása, hanem a hang/ár érték miatt nem ajánlott vétel.
    Nekem speciel a hangminőség számít egy fülesnél - nem csak azért, hogy ne rongáljam a hallásom - , tehát nekem az az elsődleges szempont az árát is figyelembe véve, nem pedig az, hogy esetleg kapálni is tudjak vele mert olyan jól összeheggesztették.
    15-40ezer között igen jó füleseket szoktak ajánlani a fórum "profik"; RHA meg Vsonic sorozat pl. amik odavernek annak a százezres kategóriának is - ha például egy Sennheiserről van szó.
    Szóval olvasgasd még a topikot mielőtt elhamarkodottan írnál ilyesmi hozzászólást.

Új hozzászólás Aktív témák