Új hozzászólás Aktív témák

  • zack

    nagyúr

    válasz #16820480 #54626 üzenetére

    Senki sem mondta, hogy csak a DAC-on múlik. De kétségkívül alapjaiban meghatározza illetve meghatározhatja a minőséget. Persze elcsúszhat a banánhéjon a zenei rész más egyéb komponenseken is, de egy jó DAC jó alap. A Qualcomm-nál én azt vettem észre korábban, hogy magasabb hangerőn torzított, tehát az erősítő rész volt a szűk keresztmetszet.

    Ami talán azt sejteti, hogy a Samsung nem sz@rral gurigázott, amikor az audio részt megtervezték, hogy a ma átvett Vsonic GR07-tel csodásan szól. :) Féltem tőle, hogy rosszabb lesz, de kifejezetten jobban tetszik a hangja, és magas impedancia ellenére kellően erőteljes, hangos, és nem torzít maximum hangerőn sem, ami hosszútávon érzetre nagyon hangos. IE8-hoz képest előrelépés, mert mélyeket tekintve mélyebbre megy, jóval részletesebb, gyorsabb, és nem telepszik rá a közepekre. Jobban izolál mint az IE8, de ebben szerintem nem volt nehéz felülkerekednie. A magasak is rendben vannak, nem fárasztanak, és kellően élvezetes, bár még szoknom kell IE8 után.
    Ez a GR07 tényleg hasonló hangzásban mint a Sunrise Xcape V1, de ez azért klasszisokkal jobb. Még jó hogy nem BE lett, mert ez is elegendő mélyeket tud, és a túl sok mély eddigi tapasztalataim szerint mindig a közepek rovására ment.
    Egy szóval csak pozitívumok vannak eddig, és nagy részben ez a Note 4 érdeme, hogy elégedett vagyok. ;)

    [ Szerkesztve ]

    Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3

Új hozzászólás Aktív témák