- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
- Hálózati / IP kamera
- Windows 11
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobilinternet
-
IT café
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
South Velen
addikt
válasz asadasad22 #3350 üzenetére
És ég és föld a különbség a 6k fülesek és cx300 között?
-
Macilaci457
őstag
intraaurális fülhallgatók? (szintén szakkifejezés)
[ Szerkesztve ]
-
cilo9
aktív tag
válasz ponti_ak #3344 üzenetére
Szakorvost kihagyom inkább, mert rögtön szikét ragadnak, azt meg nem kívánom egyelőre.
Legjobb lenne, ha vásárlás előtt ki tudnék próbálni egyet, dehát erre túl sok esélyem nem lesz az tuti.
Megpróbálok közelebbről megvizsgálni egy ilyen fülest, hátha segít a döntésben. Azért köszönöm az infókat, mindenkitől, aki irt ezzel kapcsolatban.Nekem eddig a fülmonitor megnevezés tetszett a legjobban. Örült tudományosan hangzik!
[ Szerkesztve ]
Üdv, Cilo
-
bwoay
nagyúr
a füldugó lenne a legjobb, kár volt azt elhasználni
a sima fülhallgatókra...
fülmonitor vagy tupu? szavazzatok![ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
Macilaci457
őstag
a füldugó lenne a legjobb, kár volt azt elhasználni
a sima fülhallgatókra...Ki használta el?
Lehet az egyik fülhallgató, füles, fülbogyó, a másik meg füldugó, vagy füldugós füles.
Jól tükrözné a zajszigetelést, néha használom zene nélkül is.De ha eldöntöttünk, követeljünk neki külön topicot is.
[ Szerkesztve ]
-
moland007
tag
Sziasztok !
cx55 ön gondolkodom és ma akadtam rátok a google segítségével. Tudnátok véleményt írni 10 ropit megér-e??
előre is tnx55A83J
-
bwoay
nagyúr
válasz Macilaci457 #3358 üzenetére
hát keress rá a füldugó szóra ebben a topicban,
és számold össze, hogy hány alkalommal utalt
kizárólag IEM-re[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
bwoay
nagyúr
válasz Macilaci457 #3361 üzenetére
szerintem a sima fülhallgatóra is illik a füldugó kifejezés,
meg hát ki tudhatta előre, hogy lesz olyan kivitel,
amire sokkal jobban passzol?[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
Szabbber
tag
Nem lehet valahol ezekhez az agybadugós flhallgatókhoz külön venni gumit?Mert én elhagytam őket.1kivételével.Elv küldtek volna fórumról.Csak 3 hétalatt nem érkezett meg szal szentem annak búcsút mondhatok...
-
Macilaci457
őstag
válasz Szabbber #3363 üzenetére
Már valakinek írtam korábban:
e-Bay-ről lehet rendelni például itt: [link]
"fit most of the in-ear handsfree or earphones, such as Sony Ericsson HPM-70, Sony ex51/ex71/ex81, creative ep-630 (cx-300)... and more compatible models"
Medium size (gondolom neked ez kell, de van large, small is. 3 párat kapsz, így ha valakinek kell, eladhatod, egy időben kerestek nagyon a Sennh. topicban is.
Az ára pedig úgy alakul, hogy:
0.99 font a 3 pár gumi
2.99 font Magyarországra a postaAz kb 1500.- Forint, és kb 1 hét alatt jön meg Hong-Kongból.
Ami nem kell, meg eladhatod. Főleg medium-ot szerintem simán -
ponti_ak
addikt
válasz Szabbber #3363 üzenetére
Kb. 1 hete volt még a Westend MM-ben a Sennheiser gyári kit 2k-ért. A Sennh. topikban volt róla szó.
-
bwoay
nagyúr
figyeljétek csak a háziprófétát!
2006 eleje[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
unyadavid
senior tag
Hello, szerintetek milyen a sennheiser mx 160 típusú lowend füles?
[link][ Szerkesztve ]
-
ponti_ak
addikt
unyadavid: Az új mx sorozatról nincs tapasztalatom, de a régiből inkább a 3-4000 Ft körüliek voltak jók (mx400-450-550). Szvsz 1400-ért ne számíts túl sok jóra.
Ja, és Volume Control szvsz NINCS rajta, tévedésből írták csak oda.. Másrészt jelenleg nem is kapható..Én amit még -szerintem- nem szabad megvenni: px10. Tegnap vettem egyet 3,5k-ért, de hétfőn viszem is vissza. Még úgy is nagy csalódás, hogy semmi jóra nem számítottam. Szerintem silány termék.
-
ruscus
tag
válasz ponti_ak #3368 üzenetére
Én amit még -szerintem- nem szabad megvenni: px10. Tegnap vettem egyet 3,5k-ért, de hétfőn viszem is vissza. Még úgy is nagy csalódás, hogy semmi jóra nem számítottam. Szerintem silány termék.
Köszönöm,Ponti!!! El sem tudod képzelni,mióta várok már erre az információra!
Én is nagyon gondolkodtam már ezen,h ilyet veszek,de "vakon" nem akartam megkockáztatni... Így viszont maradok a px100-nál... (majd egyszer,ha lesz rá pénzem... )Azért azt nagyon sajnálom,h épp Tőled tudtam ezt meg,sajnálom,h rosszul jártál vele! Részvétem...
-
unyadavid
senior tag
utána néztem a dolgoknak, és ilyen sorrendben kaphatók az olcsó sennheiserek :
mx160: 1400Ft mx360:1900Ft mx460: 2400Ft
nagy a hallható különbség??? : 22-20000Hz és 19-20000Hz??? -
unyadavid
senior tag
illetve mennyire jók a sennheiserek ebben az olcsó kategóriában???
szerintetek. -
bwoay
nagyúr
egy cx400 tulaj segítségét kérném.
szükségem lenne a füldugó kábelének pontos hosszára,
és külön a hosszabbítóéra is.ponti:
ma vetettem magamnak egy gázos forrasztópákát,
hogy egyedül is boldoguljak majd a donorokkal
de a tiédet szakemberre bízom, nyugi[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
Szabbber
tag
Engem még az érdekelne hogy a sennheser kit nek(amibe a gumik vannak) és a hpm-75 ös gumik ugyanakkorák e?
-
Carpio
tag
Ugye nem mp3-t hallgattok ezzekkel a csodákkal, mert arra elég egy 4-5 ezer forintos Sennheiser is!
A legnagyobb télben tanultam meg, hogy legyőzhetetlen nyár lakozik bennem.
-
Carpio
tag
válasz Macilaci457 #3377 üzenetére
Amennyiben egy Sennheiser HD 201 vagy HD 202 a fejhallgatók trabantja, akkor igazad lehet
A legnagyobb télben tanultam meg, hogy legyőzhetetlen nyár lakozik bennem.
-
-
unyadavid
senior tag
válasz Macilaci457 #3381 üzenetére
Igazad van de ugyonakkor az is fontos, hogy az ember mennyit áldoz ezekre a dolgokra
pl: valaki trabantal jár munkába úgy , hogy közbe cx400-al hallgatja az mp3 zenéit akár -
asadasad22
őstag
válasz Macilaci457 #3383 üzenetére
Én is mp3-at hallgatok a lejátszómmal. Egyrészt azért, mert csak 2 gigás (flash), másrészt mert nem játszik le FLAC-ot. Viszont a legtöbb mp3-am eléggé jó minőségű, sok albumom losslessból van árkódolva a legújabb LAME-el, extreme minőségben. Lenne még alternatíva: WMA (erről megoszlanak a véleményem, inkább nem erőltetem) és Atrac (ez egészen biztosan jobban szól azonos bitrátán, mint az mp3), ezt csak azért nem használom, mert kicsit több idő konvertálással együtt átvinni a számokat. De olyan sűrűn nem is cserélgetem a zenéimet. szóval lehet, hogy fogom még én ezt használni.
-
Carpio
tag
válasz BloodRay #3385 üzenetére
Ezt nem is vitatom.
De audiofil termékeket vásárolni mp3 hallgatáshoz, az olyan mintha nagyestélyit felvenni diszkóba.
Nehéz ezt elmagyaráznom annak a generációnak, aki mp3-on nőtt fel és még sosem hallott bakelitlemezt.A legnagyobb télben tanultam meg, hogy legyőzhetetlen nyár lakozik bennem.
-
BloodRay
veterán
Gondolom általánosságban fogalmazol, mert rám marhára nem áll amit írsz.
Egyébként meg én speciel a fülhallgatómat nem csak mp3 lejátszóhoz használom.
Mondhatni már nincs is olyanom, csak mobiltelefonom és erősítőm."A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
unyadavid
senior tag
ez azért attól is függ , hogy milyen az a fülhallgató mert az ólcsó és a közepesen drága közt a különbséget igenis lehet halllani
plusz az mp3-mat is lehet jó minőségűre konvertálni
és még egy dolog :az mp3 lejátszó is fontos tényező mert pl. egy alap pár ezres gépből nem lehet tőbb 10ezres fülhallgatóval sem többet kihozni de egy jó minőségűből viszont lehet!!! -
Macilaci457
őstag
No offense! De ha már itt tartunk:
Egy igényes zenekedvelő képes jóval többet áldozni a minőségre, mint azok, akik csak nem akarnak csöndben ülni, utazni.
A legjobb minőséget (és zenei élményt) felmutató, kevésbé ismert MP3 lejátszók mint pl. a Kenwood HD30GB9 ami "csak egy" 30Gb-os példány, 450$-ba kerül, vagy egy Toshiba T401-es a 4Gb flash memóriájával is 300$ és megjegyzem, mind a kettő támogatot zeneformátumai:
MP3, WMA és Wav..... és nem FLAC, nem OGG, nem AAC!Másodszor, kevés emberről tudok, aki meghallgatott egy igazi fülmonitort, és visszatért volna az 5.000.- Forintos fülhallgatókhoz, csak mert MP3-at hallgat.
Vannak igazi BestBuy termékek fej és fülhallgatókból is, de ma még igen kevés azoknak a száma, akik a fülhallgatójukhoz vesznek MP3 lejátszót, és nem pedig fordítva.
Igen, tudok olyan fülhallgatót, ami után sírva dobnál el egy olcsó Sennheiser fejhallgatót! Épp azt hallgatom!
[ Szerkesztve ]
-
unyadavid
senior tag
hehe ez jó
de mit is hallgatsz?? he??[ Szerkesztve ]
-
unyadavid
senior tag
és így a témán belül is a a véleményem , hogy egy mp3 lejátszóból drágább fülessel sok minden kihozható (zárójelben hozzá teszem jó kis mp3ból!!)
-
bwoay
nagyúr
szétszedtem a halott cx300-amat. tök kiábrándító belülről
[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
bwoay
nagyúr
válasz Macilaci457 #3397 üzenetére
azok nincsenek benne, csak egy sima dinamikus hangszóró, és kész
[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
moland007
tag
Azt ne felejtsétek, hogy a leggyengébb láncszem a hangszoró (hangfal,füles).
55A83J
-
Xelo
addikt
sziasztok. mp3 hallgatáshoz melyiket vegyem?
Sennheiser CX300 -9eHUF
Philips SHN2500 -9eHUF
Philips SHE9650 -12eHUF
Philips SHE9700 -12eHUFegy Samsung F330 zenemobilt fogok venni, azzal használnám
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest