- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Windows 11
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobilinternet
- Gépész 3D tervezőrendszerek
-
IT café
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BloodRay
veterán
Pár napja meglett a kis sansa Clipem.
Kipróbáltam a mellékelt fülesét és nem mondom rendesen meglepődtem, szerintem egész korrekt darab. Főleg ahhoz képest, hogy nem agybadugós kialakítású.
Szimpatikus hangja van. Jó lesz tartaléknak."A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
rhonin
senior tag
Megjött a cx-300-am és háát... eszméletlen. Méllyel semmi gond mármint amilyen zenét én hallgatok (electronikus) ahoz tökéletes!! Magas kicsit lehetne több dehát az ekvaval megoldottam a helyzetet...
Nyugtalanít egy kérdés mivel olvastam a topicban, hogy hamisítják a cx-300-asokat és hát kiváncsi vok hogy az enyém nem-e hamis...
Ilyen doboza van az enyémnek: [link]
Olvastam valamelyik oldalon, hogy állítólag ilyen az új doboza cx-300aknak. Remélem nem hamis. -
07_fecc_87
tag
Lehet, hogy veszek 1 Sansa Clipet... Ahhoz milyen fülhallgatót érdemes venni? CX 300 esetleg? vagy valami olcsóbb?
Villarreal 4ever!
-
MIFtIli
aktív tag
Van egy jbl reference 220-am és nagyon szépen szól, egy kis magas eq kell neki meg egy ipod touch és tökéletes a hangzás, csak:
A kábel hozzádverődik a kabátomhoz, pulcsimhoz és belevezetődik a fülembe ez a rezonancia. Nagyon zavar.
Minden fülbedugós füles produkálja ezt a jelenséget? -
ponti_ak
addikt
válasz MIFtIli #3956 üzenetére
Igen, a legtöbb IEM sajnos ilyen. A cable-noise oka a valóban a vezeték súrlódása. Spec. anyagú/kialakítású high-end IEM-eknél ez nem annyira jellemző, azok szinte kivétel nélkül fül-mögött-elvezetősek, pont emiatt.
Szvsz próbáld meg a hozzá adott műanyag fülre-akasztó kiegészítőt használni, azzal valószínűleg csökkenni fog a zaj. Vagy amennyire lehet, vezesd el a ruházat alatt. Más ötletem nincs.
Érdekes, a cx300 vezetékének az anyaga más/hagyományosabb, valamilyen gumi/műanyag kompozit, és az szintén "tudja" ezt a "feature-t", míg -ha jól tudom- a JBL220-é inkább amolyan "vasaló-zsinór"-szerű.. (értsd: textil bevonatú). Azt hittem annál nem annnyira jelentős ez..
[ Szerkesztve ]
-
-
mob_zzz
aktív tag
válasz janos666 #3941 üzenetére
Én is ebben a kategóriában szeretnék fülest srácok!
Preferenciák: zenében-hangzásban rockosabb vonal, legyen aszimmetrikus madzagja, lehet bedugós is meg hagyományos ergonómiájú is, azzal sincsen bajom.
Mindenki a CX-300-ért van oda, de az most kicsit sok lenne nekem. A Kossról mi a véleményetek? Olcsóbb mint a Sennheiser és élettartam-garanciás (tehát megveszem 5-6k-ért és még a gyerekeimnek is jó lesz, nem kell többet költenem rá...). -
janos666
nagyúr
válasz unyadavid #3962 üzenetére
Hát már mindegy, vettem egy Sennheiser MX-55-öt. Mikor először a fülembe tettem ki is vettem, hogy: "Na, ez kidobott pénz volt, alig jobb mint egy 800Ft-os szar...". Aztán lecseréltem a gumigyűrűket a mellékelt zacsiból nagyobbakra (a keretet és a fülbeszorító kis kocsiét is) és így már tényleg faszául szól a mélyhang is. Szerintem amíg nem megy tönkre a gumija addig jól megleszek vele (mert ahogy most nézem max 1 évet adok neki mert eléggé passzosan megy a fülbe ez a vékonyka kis gumigyűrű, hamar el fog nyűvődni ha napi 4x ki-be teszem).
De nem bántam meg, szerintem 5500Ft-ot megért ez az MX-55.
Talán annyi a hátránya hogy nehezebb kivenni-betenni mint egy CX tipusú vagy sima fülest (be kell igazítani a fülcimpába), de majd megszokják a szobatársak hogy ne zaklassanak mikor bentvan mert kevés hajlandósággal veszem ki nekik félpercenként.[ Szerkesztve ]
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
unyadavid
senior tag
válasz janos666 #3964 üzenetére
milyen érdekes általában (vagy legalábbis jó sok embernél)
1. júj de jó itt egy *ú** jó sennheiser mostasztán leteszteljük miért is istenítik szegénykét
2. ezt a fo*t nem is szól jól meg nem is jó a fülembe de :
3. hát ninna itt van pár pót szivacs meg más méretű gumi meg...
4. na így má mindjár más
5. hát öccse ez cooooooolll
-
janos666
nagyúr
válasz unyadavid #3967 üzenetére
Nálam azért az első paragrafus kevésbé ált fent, mert tudom hogy jóval drágább és jobb fülesei is vannak ennek a gyártónak, így csodát eleve nem vártam. Sőtt, ha lenne most ilyesmire pénzem Creative ZEN Aurvana-t vettem volna 17K-ért nem hasonló árú Senheisert, csak ezt ajánlotta a boltos mikor nem volt raktáron Creative EP-635, nem is hallottam eddig erről a Senheiserrő.
Első próbakor se azt mondtam hogy szar, hanem hogy átlagos, de nem éri meg az árát.
Átgumizva se lett gecis a gátyám az audifil orgazmistól, csak azt montam így már elmegy és megérte azt az 5500-at.De az se lenne hülyeség ha alapból egyik gumit se tennék rá, vagy inkább a nagyobb lenne a default. (mert a nagy nem fér a kis fülbe így egyértelműen látszik hogy minden próba előtt cserélni kéne, a kicsi viszont belemegy a nagy fülbe és csak később próbálod ki a nagyobb gumit)
Érdemes lehet szivaccsal is belehallgatni, vagy gumival úgyis nyerőbb a mélyhangzás? (úgy sejtem a gumi jobban benntartja a levegőt, de sosem lehet tudni...)
[ Szerkesztve ]
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
rhonin
senior tag
válasz mob_zzz #3965 üzenetére
Nekem volt kb 1 fél évig koss the plugom. Kábeljével semmi különösebb gondom nem volt igaz nem ráncigáltam meg ilyesmi. A fülessel már voltak kissebb gondok, pl az a szivacsos megoldás elég ratyi mivel először össze kell nyomni majd utána be a fülbe és tartani vagy 10-15 secig. Macerás lényegében... és a szivacs is elég hamar tönkremegy és csak plusz 1 párat adnak hozzá.
A cxé mérföldekkel jobb dehát megszokás kérdése...
Mélyben naon jó, dübörög mint állat igaz én electronicus zenét hallgatok ahol nem árt a nagy mély de mondjuk a közép meg a magas lehetne több. a magas sokkal több. Mondjuk ha van ekva abban amivel használni akarod akkor lehet rajta korrigálni valamennyire. Összeségében attól függ mit akarsz rajta hallgatni.
A pénzét megéri már csak az örök gari miatt is amit meg kérdeztem és a kábelre is vonatkozik.
Én ajánlom a kosst de ha megteheted akkor inkább a cx-300 sokkal egyszerübb és nagyszerübb. -
lacebo
csendes tag
Hello!
Ki tud erről a webáruházról vmit?
Gyanúsan olcsó[link] -
janos666
nagyúr
Akkor jobban jártam volna MX-660-al? Ott volt a két doboz az asztalon, kb. egy árban, aztán ahogy néztem a hátukon az adatokat minden érték jobb volt az MX-55-nél, gondoltam egy gyártó termékein belül ezt azt is jelenti hogy jobb...
-
bwoay
nagyúr
válasz janos666 #3972 üzenetére
fene tudja, amióta megvan a cx, azóta nem vagyok híve a sima füldugóknak.
Az biztos, hogy az mx400 és az mx500 között
egészen minimális hangzásbeli különbséget tapasztaltam,
és az árkülönbség már ott is 2x-es volt.
A 660-ast nem ismerem, de én nem is igen tapasztaltam előrelépést
a Sennheisernél a hagyományos füldugók palettáján.
Az mx55-öt kb egy hétig tudtam elviselni, aztán letörtem a kis kitámasztó pöcköket,
hogy kényelmesebb legyen, végül elhasználtam a kábelét
meg a hangerőszabályzót donornak (nekem az mx55 vc verzió volt).[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
sirdond
őstag
Sennheiser cx300-hoz hol kaphatok különbőző méretű gumikat?
-
Macilaci457
őstag
válasz sirdond #3979 üzenetére
nahát az egy kicsit sok
majdnem annyiért vettem a a fülhallgatót
vlaami olcsóbb nincs esetleg?De, megkeresheted, amit mások (vagy te) elhagytak.
Multkor én is találtam egy szürkét (talán Maxel?) az egyetemen.
Lehet rendelni eBay-ről is, kb ennyire jön ki az is, mert ott meg a postaköltség sok Hong-Kongból. -
Csigger
őstag
sziasztok! egy kis segítéséget kérnék tőletek! átnyálaztam itt nagyjából a topicot, szóval nagyjából képben vagyok!
következő a helyzet! régi discmanemhez kaptam egy jó kis panasonic fülhallgatót, de mostanra már kicsit megviselte az idő, szóval gondoltam váltok! ilyen fülbedugós izé, és már nagyon idegesít mert állandóan kisesik a fülemből! körülnézte kicsit, milyen lenne jó, és két márkát illetve típust találtam!
az egyik a Sennheiser [link]
a másik pedig egy Panasonic [link]kérdés az lenne, hogy ezek közül melyiket érdemesebb megvenni! itthon szoktam használni notihoz, utcán meg zenehallgatásra! vagy ha esetleg nem ezeket ilyen árban mit tudtok ajánlani! válaszotokat előre is köszönöm!
Apple and Android user
-
07_fecc_87
tag
Nekem az MX 460 kivételesen nem esik ki a fülemből, de ezt is csak a szivacsnak köszönhetem!
Villarreal 4ever!
-
Csigger
őstag
válasz Macilaci457 #3985 üzenetére
értem! hát ez a KOss meg egy pöppet drágább csak! szóval akkor a sennheisernek nics semmi értelme! találtam még egy olcsó kategóriás panát! ez szerintetek milyen lehet? [link]
Apple and Android user
-
mob_zzz
aktív tag
válasz rumos14 #3990 üzenetére
Ha boltban veszem, akkor 1 év garanciát adnak rá. 9k-ért igazán adhatnának többet.
Másik (olcsóbb) fülhallgatót tudtok nekem ajánlani? Az M6-om fülese ment tönkre (iszonyat idegesítő, mert kontaktos lett az egyik oldal, szóval menet közben hol elmegy, hol berobban a fülembe a hang), az a minőség nekem tökéletesen megfelelne. -
mob_zzz
aktív tag
2 év az már jobban hangzik. Az Edigitalban néztem a CX300-at és ott 1 évet írnak rá. Viszont a többi Sennheiserre 2 évet vállalnak. Érdekes.
Szerintem bepályázok egy MX460-at, olcsó, két évig megőrzi frissességét, meg azt mondjátok hogy van olyan jó mint a Meizu M6 gyári fülhallgatója. Nekem ennyi elég is. -
janos666
nagyúr
válasz rumos14 #3997 üzenetére
Mert legtöbbször rá van írva a számlára hogy egyben garancialevél is. (az eladó viszi vissza a nagykerbe vagy szervízbe a cuccokat ha gáz van, sokszor az ő neve kerül rá a gyártó garancialevlére mikor a nagykerből elviszi a boltjába...)
[ Szerkesztve ]
-
Froclee
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest