Új hozzászólás Aktív témák

  • slfln

    senior tag

    válasz Shufny #17545 üzenetére

    Aha :D. Várom még a K550-ből mi lesz. Még a reklámja is eltűnt. Nálam a zárt fejes nagy előnnyel indul, és hajlandó vagyok feláldozni a hátrányait a szigetelés javára.
    A DBA és a GR07 szépen észrevétlenül pár hónap alatt nagyon átnevelt és ez már nem is fog visszájára fordulni biztos vagyok benne. Ha hiányzik a 'sparkly treble' meg jön hozzá egy kis 'recessed mid' meg 'some bloated/overwhelming/muddy bass' azt már tépem le a fejemről legyen az bármilyen drága. :)
    El kéne mennem megfülelni egy 701-et előtte megint, mert már régen volt, de semmi időm nincs most rá, hétvégente is dolgozok : /...

    htibi20: Köszönjük az építő jellegű hozzászólást a témában, egy új dimenzió nyílt meg itt előttünk. Most már tudom, hogy nekem is egy Sennheiserre van szükségem. Bármelyikre, csak az legyen ráírva Sennheiser! Érzem jó lesz, akarom.

    xnace: Ha csak az itthon játszik, akkor számos kapu becsukódott. Aprón ha sikerül belefutnod valami jó ajánlatba, akkor talán onnan valami... de így marad a Xears szerintem is. A korábban mellékelt headfios linkből és a PH-s tesztekből valószínűleg le fogod tudni szűrni melyik feküdne jobban neked.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák