Új hozzászólás Aktív témák

  • slfln

    senior tag

    Hmm a gd-audiobase honlapja tényleg döglődik, próbáld meg holnap.

    szakibá...: Valószínűleg erre gondolsz, a Griffintecnology foglalkozott ilyenekkel... nem túl nagy sikerekkel, még a 7$-os minimál árát se éri meg valaki szerint.

    "+ The bass was most definitely increased.
    + The volume was increased to the point where I only had to play songs at 1/2 or less the volume to match my normal listening levels.
    + The ear buds stay in ears much more securely than the headphones without them, when you have the right-sized inserts installed.
    + The little case is very convenient. Though tight, I was able to fit my USB cable and my original ear buds in it. I may throw out the EarJams but keep the little case.

    - I found that the high and mid-range frequencies not only didn't sound as good, they were dulled out. To me, they didn't sound good at all: to the point where I do not plan to use the EarJams."

    Tessék itt az eredménye, ez lesz a hanggal. Ha nem úgy tervezték az akusztikáját, nem fog jól szólni vele. Nézegetheted a további kritikákat is az amazonon, nem túl jók.

    Tessék itt egy újabb variáció a témára: link

    Itt a legelső észrevétel vele kapcsolatban:

    "I have a 250 dollar inner ear Shure headsets and I was looking to improve the sound even more... and this did not help."

    Szerintem felejtős....

    A Resonicot én emlegettem korábban, én csináltattam iem-hez náluk egyedi illesztéket...
    Nem, nem lett jobb a hang tőle sajnos.

    need: Shufny gondolatán elmélázva, miszerint nem feltétlenül szabad fülest/fejest műfajhoz kötni, most már én is finomabban fogalmaznék. Jobban számítanak az egyéni preferenciák. Egy ideig azt gondoltam, hogy a DBA-nak csak a reverb mélyek fekszenek...
    Most hallgatom vele éppen a Shpongletól a Tales of the Inexpressible című albumot és azt kell mondjam, hogy a psytrance elképesztően jól áll a DBA-nak, sőt... azt kell mondanom, hogy a legjobb élmény volt vele hallgatni eddig, nem hiányzik egy fél decibellel több mély hang se. Az albumot pedig mint referenciaanyagot is ajánlom tesztelésre.
    Shufnynak meg ettől függetlenül, miután a Morning Sci-Fi az avatarja a HF-en, szerintem ez is tetszeni fog. :U

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák