Új hozzászólás Aktív témák

  • slfln

    senior tag

    válasz Shufny #16684 üzenetére

    Aha, kb. 2 év és 7-8 olyan változatos, több műfajt lefogó felvétel, amit több mint x100 hallottam már a fél millás hifirendszertől az 500Ft-os earbudig mindenen.
    Normális, valamire jó véleményt 8-10 óra hallgatás után már lehet mondani, de ez az idő természetesen nem volt elég arra.
    A zenei memória sok gyakorlás után is kb. 15 perc múlva elévül, túl sokféle infótól összezavarodik.
    Egy festmény részleteinek megjegyzése, visszaadása sokkal könnyebb (-képi memória-) ugyanennyi szemlélődés után (-ha szabad ezt a képzavart most becsempésznem ide-).

    Luissimo: Igen, az M1 karaktere valóban közelebb állt hozzám is, mint az M2-jé. Furcsa volt, hogy a mélyek mennyisége több volt az M2-ben, közben az mégis kontrolláltabb volt és emellé társult egy tiszta, előrehozott középtartomány és egy tompa, életlen magas. Ilyen párosításban még nem hallottam ezeket a tulajdonságokat, és így nagyon szokatlanul ért.
    Nekem a legmeglepőbb a TD II volt, az ízlésemet rendívül meghaladó farnehézségével. Eddig a Beyert tartottam 'brumimaci' fülesnek és sokalltam is benne az ágyúdörgést, de ez tényleg mindenen túltett.
    Ha az XR technikailag nem is múlta felül, de a hangolása sokkal eltaláltabb, és nem egy oldalra billenős volt. Azért a PR401-nek így se kellett tartania attól, hogy meg van szorongatva általa.
    Már írtam korábban is, de azért ismét nem ért nagy meglepetés azzal kapcsolatban, hogyha jó cuccokra vágyunk, be kell nyúlni a gatyába értük (mélyre)... ezt a mai próba is bebizonyította nekem.
    A CX500 is kimaradt, nemcsak a PL30, na de kell valami legközelebbre is :D.

    themebuilder: Abszolút hiteltelen lenne és megalapozatlan, ha megpróbálnám összehasonlítani őket részletekbe menően... ezért nem is tennék ilyesféle észrevételeket. Kíváncsiságom eloszlatására ez az idő pont elegendő volt ezekkel a fülesekkel kapcsolatban. :U

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák