Új hozzászólás Aktív témák

  • d900t

    senior tag

    válasz Toto89 #2767 üzenetére

    Az ismerősöd, akinek számítógépboltja van, nem tud amilot forgalmazni. hogy miért, ez egy jó sztori. mivel ''korrekt'' fiú, ''őszintén'' lefikázza.

    hogy egy kicsit humorosra fogjam, nem az alkatrészek selejtesek, hanem maguk a gyártók. node ezektől a gyártóktól minden más nagy márka is vásárol. Egyszóval ez a probléma messze nem annyira drámai, mint ahogy ez komunikálva vagyon. ne feledd, hogy a jótállást a márkák vállalják, mely meglehetősen költséges, ha kifognak vmi szarrt. annyira költséges, hogy nincs az az alacsony ár, amennyiért megérné valami selejtes szutykon spórolni.

    Visszatérve az ajánlatra. Nem a világcsodája, de elég jó. Azért jó, mert a hipermarketek kvázi nullát keresnek a noteszeken. teszik mindezt azért, mert abban reménykednek, hogy az ajánlattal becsalogatnak egy relative pénzes vevőt, aki majd a hasznot hozó kajából is feltankol. a dolog hátránya, hogy - tisztelet a kivételnek - rendkívül alacsony készlettel nyomulnak (üzletenként 4-5db) , így az esetek többségében mire odaérsz, rég nincs. Sőt láttam már orbitális kamut a Cora esetében, meghirdettek egy R51-es Core Duo-val miközben tudvalévő, hogy bele sem megy.

Új hozzászólás Aktív témák