Új hozzászólás Aktív témák

  • DiXoN008

    tag

    válasz parandroid #2415 üzenetére

    Nem veszem kötekedésnek a válaszod, sőt. Tudom a hsz-eidből, hogy van pár tapasztalatod már a témában, meg nem véletlenül vagy te a moderátora a témának.
    Egyébként sokban igazad, van sajnos a gémkapcsos esetben nem tudtam megvizsgálni az általam megvizsgált gépeket, valamiért tulajdonosaik nem engedték, hogy próbaként végighuzzak rajtuk 1-1 gémkapcsot :DDD , igaz az enyémen sem tenném mert végülis nem nagy baja eset, de azért a festék lejön erről nem kell sokat erőlködni :DDD
    Egyébként nem írtam hogy olyan hatalmas illesztési hibát találtam azon a HP notin, csak egy kicsit, ami lehet csak éppen egy pont gyengébben összerakott modell egyébként pontosan nem tudom hol volt de van ez a kép [link] na a másik oldalon a saroknál ahogy van ez a perem egy nagyon kicsit recsegett, ha a csuklomat leraktam, de ez tényleg nem egy nagy hiba és már csak azért is feltételeztem hogy gyengébben összerakott modell, mert a srác aki vette 1 éve akkor 140-150-ért vette újonnan kéz alól, szóval a megszerzés is érdekes volt :DDD
    Egyébként összerakást illetően tényleg szeretnék találkozni, egy IBM notival, mondjuk nekem igazából nem tetszenek, igaz közben rájöttem az annyira nem is kéne szempontnak lennie de azért nekem mégiscsak számít, egyébként a HP sem tetszet régebben, de amig fél évig volt egy a szobában már nem is volt olyan csúnya :)
    És a legutolsó bekezdéssel pedig teljesen egyetértek veled, mert mióta megvettem a notit azóta kicsit több tapasztalatom lett ilyen téren sajnos nem elötte :F Valóban a teljesítmény nem mérvadó notebook-ot nem arra kell venni, de sokan akik konzumer notit vesznek azoknak mégiscsak kell a teljesítmény is, legalábbis először úgy gondoljuk. Egyébként ez az ár/érték mutató lenne jó, de az értéket nehéz meghatározni. Mert van egy jobban összerakott gyengébb gép és egy teljesítményben jobb de kevésbé összerakott, azok lehet 1-1 ember szemében azonos értéket képvisel, és ezért nehéz a választás. Igazából az lenne jó elvihetnél 2-t és egy hónap használat után az egyiket visszaadod :DDD De sajnos ilyen nem lehet, mondjuk ha lenne kiváncsi lennék arra melyik milyen arányban kerül vissza.
    Egyébként még úgy érzem túl fiatal vagyok és még azért érdekel 1-2 játék és ezért is választottam a teljesitményben jobb gépet. Ezért szerencséje is van a gyártóknak, mert vannak ilyen fősulisok, akik ilyen notikat vesznek. Szerintem egy komolyabb cégnél dolgoznék akkor valóban nem ilyen gépet, hanem egy business gépet vettem volna, de még nem tartok ott, majd talán egyszer.

    [Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák