Új hozzászólás Aktív témák

  • MC Pite

    veterán

    válasz arn #3769 üzenetére

    Mint mindenkinél, meglátjuk 2-3 hét múlva hogy szoktak össze - az oly meg a D7K magasra tette a lécet, de szerintem nagy csalódásra azért nem kell készülni.
    EM10 egy elég jó vas lett mft fronton, szerintem hatalmas űrt töltött be (papíron nincs messze a G6, képileg meg de) - viszont zoomok terén -szerintem- szopás az mft (kivéve a pro zoom). Fixfelhozatal jobb; bár aki megteheti hogy a jobbik üvegeket vegye ott is, az x fronton széles mosollyal válogat általában.

    X-E1 cserekor sokat filóztam az olyn is, de én arra jutottam:
    -Olyra kármilyen zoomot veszek a pro kivételével, nem túl bejövős, a dof meg nem annyi amihez szoktam/amennyi tetszik. Csak a 12-35 játszhatott nálam, a többi egyszerűen nem lépte (láthatóan/egyértelműen) le az X10et. A 18-55 meg jó kompromisszum számomra.
    -Végül akárhány fixet hasonlítok (ekv 35-50 fronton) mft vagy x fronton, mindig arra jutok: Á, legyen a 35ös :B
    -hordozhatóság: Összeségében sokat dob nálam hogy bőrtokban használom az x-et, és így kompaktan hurcolászom az oldalamon - EM10-re mondjuk neoprénből találtam hasonlót, ami ugyan nem tetszik, de praktikus - bár kívánná az oly a retrósabb csomagolást nálam.
    -Ami előnye van nálam az OMD-nek képileg, annyi hátránya EVF ügyileg, kezelésben.
    -Időnként mikor egyéb gépet fogok a kezembe, mindig beötlik: ahh, minek ez a sok tekerő meg tárcsa meg módok...

    [ Szerkesztve ]

    Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725

Új hozzászólás Aktív témák